Populære sporter
All sport
Vis alt

Skiskytteren måtte se datterens fødsel på video: – En seier uansett

Wilma Bergseth

Publisert 09/02/2022 klokken 20:59 GMT+1

Skiskytter Leif Nordgren måtte se datterens fødsel fra andre siden av verden, like før han skulle delta i sitt første renn i Beijing.

Leif Nordgren

Foto: Getty Images

Den amerikanske skiskytteren Leif Nordgren startet OL i Bejing som to ganger olympier, og avslutter som tre ganger olympier og pappa for første gang.
32-åringen så kona føde over video fra andre siden av verden, like før han skulle gå sitt første renn i Beijing.

Vanskelig å holde roen

Nordgren endte på 87. plass i løpet etter fødselen.
– Det var veldig vanskelig for å være ærlig. Jeg tenkte på familien min under oppvarmingen og fikk noen tårer i øynene. Dessverre leverte jeg ikke et godt resultat i løpet i dag, men det er en seier for meg hjemme uansett, forteller den nybakte faren ifølge nbcolympics.com.

Dårlig timing

Da kona, Caitlin Nordgren, fant ut at hun var gravid skjønte hun med en gang at det var dårlig timing og at mannen hennes ikke kom til å være der under fødselen.
– Hun syntes det var greit å føde uten meg der. Jeg er veldig heldig for at hun støtter skiskytterkarrieren min, sa Nordgren til dailymail.

Gleder seg til å komme hjem

– Jeg kan knapt takle hvor søt denne jenta er, og jeg gleder meg til å komme hjem og møte henne! Caitlin Nordgren, vi gjorde det bra, skriver Nordgren på instagram.
Til tross for dårligere resulater enn ønsket venter det noe fint på skiskytteren hjemme.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame