Berntsen/Mol til åttedelsfinale i Sveits

Publisert 08/07/2021 klokken 19:42 GMT+2

Mathias Berntsen og Hendrik Mol vant begge sine to torsdagskamper i verdenstouren i sandvolleyball. Norge stiller med to lag i åttedelsfinalene i Gstaad.

Mathias Berntsen og Hendrik Mol

Duoen slo canadierne Sam Pedlow og Samuel Schachter 2-1 i første utslagsrunde. Seieren kom etter en snuoperasjon.
Berntsen/Mol tapte åpningssettet 18-21, men vant de to neste 21-18 og 17-15.
Tidligere på dagen sikret de plassen i cupspillet ved å slå det chilenske brødreparet Marco og Esteban Grimalt i strake sett (21-18, 21-19).
Fredag spiller Berntsen og Mol åttedelsfinale mot Nikita Ljamin og Taras Myskiv fra Russland. Samme dag kjemper også Mols lillebror, Anders, om kvartfinalespill.
Han og makker Christian Sørum skal opp mot de sveitsiske hjemmehåpene Adrian Heidrich og Mirco Gerson. Norges OL-duo jakter på sin første turneringsseier i verdenstouren siden april.
Konkurransen i Sveits er den siste for Mol og Sørum før avreise til lekene i Tokyo.