PRESSEMELDING:
Petter Solberg er viden kjent for sitt energiske vesen og gode humør. Sammen med tenåringssønnen Oliver og kona Pernilla, som også er tidligere rallysjåfør, danner de tre Team Solberg. Dette er grunnlaget for vårens mest fartsfylte TV-serie på TVNorge.
Rallycross
Solberg sliter i favorittrallyet sitt
15/07/2022 KLOKKEN 10:47
– Petter Solberg er en ekte norsk rallylegende. Nå får vi endelig et innblikk i den hektiske familiehverdagen, hvor alt handler om bil, motor, og det å bli en tidel raskere. Petter overlater nå kjørehanskene til sønnen Oliver, og vi får være med på avslutningen av en legendarisk karriere samt begynnelsen av en som kanskje blir enda større, sier programdirektør i Discovery Networks, Magnus Vatn.

En karriere avsluttes, en ny begynner

Petter Solberg har vunnet det meste som kan vinnes innen rallysport, og er den eneste i historien som har blitt verdensmester i to ulike bilsport-disipliner. Sykdom og skader har tatt mye fokus de siste årene, og serien følger «Mr. Hollywood» når han innser at det siste løpet snart er kjørt. Samtidig står sønnen Oliver på startstreken av sin egen karriere.
– Det var stort å kjøre Rally Wales sammen med Oliver. Det var den perfekte avslutningen på min egen karriere, og det var mange følelser å holde styr på mot slutten av løpet. Nå retter jeg alt fokus på Oliver, som har et helt fantastisk utgangspunkt. Da jeg var på hans alder så kjørte jeg rundt på jordene hjemme. Det kan ikke sammenlignes med der Oliver er i dag. Jeg er helt sikker på at han kommer til å få en stor karriere, sier Petter Solberg.

Familien i sentrum

I serien Team Solberg er det familien som står i sentrum. Det er mamma Pernilla som har kontroll på det meste. Som sjef for et stort rallyteam, som inkluderer ektemann og sønn, må hun konstant balansere mellom rollene som mor, kjæreste og sjef.
– Det kan jo være litt utfordrende å kombinere de ulike rollene noen ganger, men jeg føler meg mer som mamma enn sjef for Oliver. Det er mye jobb å organisere i et rally-team, men det er viktig å ikke glemme hverdagen oppi det hele. Vi som familie er det viktigste, selv om vi jobber hver eneste dag for å bli raskere og bedre, sier Pernilla Solberg.
Team Solberg følger familien blant annet gjennom den spesielle 2019-sesongen, som kulminerer i VM-runden i Wales, der Oliver får sin debut samtidig som pappa Petter tar farvel med rallysirkuset. Serien er et innblikk i en hektisk hverdag hvor Petter, Pernilla og Oliver – midt oppi sirkuset av medieoppmerksomhet, sponsorer, trening, konkurranser og rød løper – også prøver å være en vanlig familie.
Rallycross
Klar for ny sesong med full støtte: – Gleder meg helt utrolig mye til å kjøre i Norge igjen
09/01/2020 KLOKKEN 17:21
Rallycross
Oliver Solberg dominerer i USA-rally
14/09/2019 KLOKKEN 10:36