– Vi ble vant til strenge tiltak under EM i Danmark i vinter. Slik jeg har forstått det blir det litt friere i OL-leiren, men en del blir likt som i Danmark. Vi tar våre forholdsregler med sprit og munnbind, og er først og fremst glade for at det blir OL, og at vi kan utøve sporten vår.
Håndballjentene har ikke tenkt på spesifikke tiltak for å unngå brakkesyken, men Larsen forteller at noen har brukt luftegården til å kaste frisbee, mens andre bruker fritiden til å se på serier og slappe av.
Tokyo 2020
Skogbranner herjer i hjemlandet: Greske OL-helter donerer medaljegave
09/08/2021 PÅ 10:05
Stine Bredal Oftedal gir landslaget navnet “kryssordlandslaget”.
– Vi har fått god trening på den boblen i hele år, og vi er blitt rene “kryssordlandslaget”, så det blir mye av det. Men vi klarer alltid å finne på noe. I OL-campen skal vi bo i leiligheter, og da blir det sosialt, og vi har det veldig hyggelig i lag. Så er det lov å kjenne litt på brakkesyken, det er helt normalt, sier den rutinerte playmakeren.
Kari Brattset Dale er sikker på at de skal klare å underholde seg selv de neste ukene.
– Vi har flere som er flinke til å bidra med underholdning. Camilla (Herrem) er flink til å lage litt ekstra sprell og kvisser. Jeg tror vi skal være flinke til å underholde hverandre, og koble av. Det er ikke sunt å bare tenke på håndballen så vi må klare å tenke på andre ting også, sier linjespilleren.
30-åringen fra Fredrikstad forteller at det føles mindre avlukka på pre-campen enn det var i vinterens EM, og hun mener Norge er flinke til å tilpasse oss.
– Jeg synes vi er flinke til å lage god stemning ut av de forholdene vi har, og jeg tror vi skal takle dette veldig bra. Vi har vist den siste tiden at vi er flinke til å tilpasse oss de forholdene vi lever under, sier Györ-spilleren.
Tokyo 2020
Se OL oppsummert – 100 magiske øyeblikk
09/08/2021 PÅ 09:47
Tokyo 2020
Våre største tabber i Tokyo: Forsov seg til Warholm
08/08/2021 PÅ 13:25