Det ble klart da Discovery lanserte OL-teamet og høstmenyen under et digitalt event på torsdag.
På dagtid er det Anne Sturød og Carsten Skjelbreid som skal lose seerne gjennom OL-sendingene. Deretter tar Susanne Wergeland og Tom Stiansen over på ettermiddagen, før Elvestad og Rimmen avslutter med sitt kveldsshow.
Tokyo 2020
Skogbranner herjer i hjemlandet: Greske OL-helter donerer medaljegave
09/08/2021 PÅ 10:05
OL-kveld skal gå fra 21.30 til 23.00 hver kveld under Tokyo-lekene.
– Dette blir forhåpentligvis en tradisjonell OL-kveld med god, folkelig stemning. Selv om jeg har jobbet mye med humor før så er det idretten som skal komme først i dette programmet, sier Elvestad.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Det hadde vært veldig artig å dra til OL med Viktor

– En drøm for en sportsidiot

Han gleder seg ekstremt til å få jobbe mer med TV-sport, og spesielt OL.
– Det er jo en drøm for en sportsidiot. Jeg får ikke nok av å jobbe med sport. Det eneste jeg er redd for er at jeg ikke får sett nok OL. Nå må jeg balansere det litt så det ikke blir 17 dager uten søvn. Men jeg skal få med meg mye.
– Hva gleder du deg mest til?
– Det er litt annerledes nå som jeg har blitt kjent med en del utøvere i forkant. Nå gleder jeg meg til skyting, for eksempel. Seiling gleder jeg meg til. Sandvolleyball blir kult. Karsten Warholm og Jacob Ingebrigtsen blir spennende. Og håndball, der kan begge lag nå langt. Så vi har jo en del sjanser nå. Det kan bli veldig bra hvis det klaffer, sier Elvestad.
TV-profilen har vært aktuell med blant annet «Elvestads OL» denne våren, og har vært med på en rekke TV-programmer tidligere. Men programlederrolle på direkte-TV, det er nytt for 47-åringen.
– Det er det som først og fremst er nytt for meg. Her er det ikke rom for å snuble. Her må det funke på første forsøk. Heldigvis har jeg en særs rutinert makker i Anne, så jeg må bare lære av henne underveis, sier Elvestad.
Les også: Suksesstreneren om Warholm: – Må minimere sjansen for svarteper
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Tror han kan ha slått gulltiden i OL: – Føles som en bil med litt lite luft i dekkene

– I sommer-OL er det mye rart som folk ikke vet om

Han og Rimmen skal se mesterskapet med norske øyne, men også ha et overblikk på de store hendelsene. Duoen skal dele programlederrollen, men de vil likevel ha litt forskjellig fokus.
– Vi gjør dette sammen. Men vi vil nok ha litt ulike roller. Jeg kommer til å gå litt mer i dybden på en del idretter og utøvere, for eksempel. Jeg skal nerde litt på utstyr, teknikker og sånne ting. I sommer-OL er det mye rart som folk ikke vet om, sier Elvestad.
Det blir ikke publikum i studio, men Elvestad og Rimmen skal gjennom hele OL ha gjester på besøk hos seg. Elvestad lover spennende navn, og er nå i gang med planleggingen.
– Vi skal ha besøk av det som måtte være aktuelt av foreldre, kjente, trenerapparat og folkene rundt. Og gjerne også OL-utøvere når de begynner å komme hjem.
Lekene i Tokyo begynner 23. juli, og alt fra OL ser du direkte på discovery+.
Sett denne?

Disse skal representere flyktninglaget under OL i Tokyo

Tokyo 2020
Se OL oppsummert – 100 magiske øyeblikk
09/08/2021 PÅ 09:47
Tokyo 2020
Våre største tabber i Tokyo: Forsov seg til Warholm
08/08/2021 PÅ 13:25