De norske sandvolleyballgutta Anders Mol og Christian Sørum spiller kvartfinale mot ROC-duoen Konstantin Semenov og Ilja Lesjukov natt til onsdag klokken 02.30 norsk tid. Nordmennene tapte da lagene møttes i gruppespillet tidligere i mesterskapet, men håper på en revansj når det teller som mest.
Den kampen, og de øvrige kampene som gjenstår i både menn- og kvinneklassen, kan ses på strømmetjenesten discovery+.
Tokyo 2020
Skogbranner herjer i hjemlandet: Greske OL-helter donerer medaljegave
09/08/2021 PÅ 10:05
– Vi ønsker å informere så tidlig som mulig om at resten av sandvolleytall-turneringen kun vil vises på discovery+, slik at seerne får tid til å forberede seg. Discovery+ er gratis for nye brukere og viser alle øvelser direkte og med mulighet for å se forskjøvet og i opptak, sier kommunikasjonsdirektør i Discovery, Hanne McBride.
De aller fleste øvelsene fra OL som er store sett med norske øyne, kan fortsatt ses lineært på TVNorge og Eurosport-kanalene.
– Vi har forståelse for at det kan oppleves uvant for mange å se live-sport på en strømmetjeneste, men vi håper nye kunder kan få øynene opp for hvilke muligheter strømming kan by på. I stedet for kun å følge det som til enhver tid blir løftet fram av vår redaksjon på de lineære kanalene, kan discovery+' brukere velge helt selv hvilke øvelser de ønsker å følge, sier McBride.
Tokyo 2020
Se OL oppsummert – 100 magiske øyeblikk
09/08/2021 PÅ 09:47
Tokyo 2020
Våre største tabber i Tokyo: Forsov seg til Warholm
08/08/2021 PÅ 13:25