Med åtte timers tidsforskjell mellom Norge og PyeongChang, går en rekke øvelser mens de fleste sover søtt her hjemme. Dersom du likevel ønsker å være våken for å få med deg konkurransene, får du en oversikt over nattens øvelser her.
Klokken 00.35 skal samboerne Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten på isen igjen, i de innledende rundene av curling mixed doubles, etter at de natt til torsdag vant sin første kamp mot de store gullfavorittene fra Canada. Det var første gang på 16 år at Norge har slått kanadiere i curling. Senere på dagen, torsdag ettermiddag, tapte paret knepent mot det russiske curlingparet. Dermed står nordmennene med en seier og ett tap, før de skal ut i to kamper igjen natt til fredag. Den andre kampen går klokken 05.35, der Skaslien og Nedregotten møter Sveits.
PyeongChang
USA: Russiske spioner saboterte OL
26/02/2018 PÅ 12:16
Se feiringen til curlingparet etter deres første seier her. Saken fortsetter under videoen.

To ganger freestyle

Mellom de to norske curlingkampene går flere andre øvelser. Klokken 02.00 går kortprogram i kunstløp, med lagøvelse for menn. Der er ingen nordmenn med, men samme tid er det kvalifisering i kulekjøring for kvinner, der det norske håpet er Hedvig Wessel. 22-åringen fikk sin OL-debut i 2014, men der kom hun ikke lenger enn til kvalifiseringsrundene - og endte på 26. plass sammenlagt. Hun havnet på 5. plass i i fjorårets VM i freestyle.
Kulekjøreren falt stygt på trening for bare noen dager siden, og OL-drømmen hennes ble i et øyeblikk satt på vent. Det stopper imidlertid ikke den tøffe freestyle-utøveren, som har satt smertene til side og er klar for OL-bakken.
– Jeg prøver å bruke det som skjedde til noe positivt. Nå er jeg kun fokusert på arbeidsoppgavene mine; kulene foran meg. Fallet stopper ikke meg, sa Wessel til Eurosport.no i etterkant av fallet.
Snaue to timer senere, klokken 03.45, er det kvalifisering i kulekjøring for menn. Også der har Norge en deltaker med; Vinjar Slåtten. Dette er 27-åringens første OL. Fra før har han en tredjeplass fra verdenscupen i 2011/2012, og en rekke pallplasseringer fra europacuper. I fjorårets VM i freestyle havnet han på 7. plass i kulekjøring.
Like før Slåtten skal i ilden, klokken 03.30, er det også en kunstløpsøvelse - da med kortprogram for par. Heller ikke der har Norge noen med.

Her er nattens øvelser:

Øvelser med norske deltakere er markert ut.
00.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sør-Korea - Norge | Eurosport Norge
00.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: USA - Sveits
00.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Kina - Canada
00.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: OAR - Finland
02.00: Kunstløp – Lagøvelse: Kortprogram, menn | Eurosport 1
02.00: Freestyle – Kulekjøring kvalifisering, kvinner
03.30: Kunstløp - Lagøvelse: Kortprogram, par | Eurosport 1
03.45: Freestyle – Kulekjøring kvalifisering, menn
05.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Canada - Finland | Eurosport 1
05.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Kina - OAR
05.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: USA - Sør-Korea
05.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sveits - Norge | Eurosport Norge
Husk åpningsseremonien fredag - den ser du kl. 12 på TVNorge eller Eurosport Player.