OLs siste dag, siste mulighet for medaljer, og siste mulighet for de norske utøverne til å pynte på Norges suverene statistikk. Søndag skal det hele avsluttes.
Lørdag var mange norske utøvere i aksjon. Først ut var Torgeir Bergrem i snowboardguttenes Big Air-finale. Han imponerte stort i det første runnet, men falt i de to neste og endte derfor på en 7.-plass. Eurosports eksperter mener fallene til Bergrem kostet ham medalje.
PyeongChang
USA: Russiske spioner saboterte OL
26/02/2018 PÅ 12:16
Lagkonkurransen i parallellslalåm gikk for første gang av stabelen i de olympiske lekene, og der sikret det norske laget å skrive seg inn i historiebøkene. Leif-Kristian Nesvold-Haugen, Sabastian Foss Solevåg, Kristin Lysdahl og Nina Haver-Løseth tok en noe overraskende bronse, som gjorde det klart at Norge har levert tidenes medaljefangst i et vinter-OL med 38 medaljer.
Deretter var det klart for langrennsherrenes femmil, der Martin Johnsrud Sundby var den største norske favoritten. Sammen med Hans Christer Holund, Niklas Dyrhaug og Emil Iversen var de imidlertid sjanseløse mot finske Iivo Niskanen og russerne Alexander Bolshunov og Andrej Larkov. Best av de norske ble Johnsrud Sundby med Holund hakk i hæl. Emil Iversen gikk inn til 10.-plass, mens Dyrhaug havnet på 13.
På formiddagen lørdag gikk Sverre Lunde Pedersen fellesstart på skøyter, og til tross for å ha snappet poeng og gikk inn til en 8.-plass, var det andre som sanket flere poeng - og dermed misset skøyteløperen finalen.
Søndag skal Ragnhild Haga, Heidi Weng, Ingvild Flugstad Østberg og Marit Bjørgen gå den eneste øvelsen med norsk deltakelse. Tre mil skal legges bak på ski, og Bjørgen skal forsøke å forsvare gullet på samme distanse fra Sotsji. I 2014 tok Norge storeslem, og røsket med seg alle medaljene fra øvelsen. Tenk hvor gøy hvis OL avsluttes med det samme i PyeongChang!
Saken fortsetter under videoen.
Under ser du en komplett oversikt over OL-programmet søndag 25. februar (uthevet betyr norsk deltagelse):
01.05: Curling – Finale, kvinner: Sverige - Sør-Korea (TVNorge og Eurosport Player)
01.30: Bob – Firerbob, løp 3 og 4, menn (Eurosport Norge og Eurosport Player)
01.30: Kunstløp – Oppvisningsgalla (Eurosport 1 og Eurosport Player)
05.10: Ishockey – Finale, menn: OAR - Tyskland (Eurosport Norge og Eurosport Player)
07.15: Langrenn – 30 km klassisk, kvinner (TVNorge og Eurosport Player)
N: Marit Bjørgen, Ragnhild Haga, Heidi Weng og Ingvild Flugstad Østberg
12.00: Avslutningsseremoni (TVNorge og Eurosport Player)