• Norsk gullsjanse 12.15: Skiskyting, mixed-stafett på Eurosport Player og TVNorge
I natt har det ikke vært så mange norske i aksjon på den andre siden av kloden, men medaljer er blitt delt ut likevel.
Dette er det viktigste som har skjedd i OL mens du sov.
PyeongChang
USA: Russiske spioner saboterte OL
26/02/2018 PÅ 12:16

Curling

De norske curlinggutta gikk på en skikkelig smell i nattens kamp mot Storbritannia. Team Ulsrud fikk en marerittstart og lå under 0-3 etter første omgang. Det klarte de ikke å hente inn igjen og tapte til slutt 3-10.
– Vi kan ikke skylde på jetlag, men det så ut som at der var det. Vi var ikke i nærheten av å spille bra nok i begynnelsen. Vi bommer på noen viktige steiner i begynnelsen. Vi curler litt over. Vi har ennå ikke helt vendt oss til at det curler mer, sa Håvard Vad Petersson til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:
  • Norsk gullsjanse 12.15: Skiskyting, mixed-stafett på Eurosport Player og TVNorge

Kunstløp

I isdans i natt stakk det kanadiske paret Tessa Virtue og Scott Moir av med gullet med poengssummen 206.07, 0.78 poeng foran franske Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron.
– De er de første kunstløpere i historien som tar fem medaljer og passerer Gilles Grafström og Evgeni Plushenko som har fire. Virtue og Moir setter verdensrekord totalt med 206.07. De må derimot se seg slått av det franske paret Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron i fridansen, men forspranget fra kortdans holdt til OL-gull. De tok også gull i lagkonkurransen med Team Canada. Det er første gangen i den olympiske historien at Russland eller Sovjetunionen ikke tar medalje i isdans, som tidligere var deres paradegren. Det amerikanske søskenparet Maia Shibutani og Alex Shibutani tok en velfortjent bronse, sier Eurosports kommentator Lise Røsto Jensen.

Alpint

I nattens utfortrening ble Ragnhild Mowinckel nummer seks. 25-åringen var 35 hundredeler bak Ramona Siebenhofer fra Østerrike. Sveitsiske Michelle Gisin ble nummer to foran italienske Nadia Fanchini. Den amerikanske duoen Lindsey Vonn og Mikaela Shiffrin snek seg inn på plassene foran Mowinckel.
Utforrennet går av stabelen onsdag.

Freestyle

I natt var det finale i fresstyle halfpipe for kvinner og det ble nok et kanadisk gull til Cassie Sharpe etter å ha levert et solid run nummer to. 95.80 holdt til gull foran franske Marie Martinod som fikk 92.60 på sitt andre run.
Amerikanske Brita Sigourney stakk av med bronsen.
  • Norsk gullsjanse 12.15: Skiskyting, mixed-stafett på Eurosport Player og TVNorge