• Norsk gullsjanse: Se jaktstart for kvinner klokken 11.10 på Eurosport Player og TVNorge
Det har vært en hendelsesrik dag i PyeongChang mens du sov. Flere norske har vært i aksjon.
Her er en oppdatering på det viktigste som har skjedd i natt.
PyeongChang
USA: Russiske spioner saboterte OL
26/02/2018 PÅ 12:16

Alpint:

Værgudene fortsetter å lage trøbbel for OL-arrangøren. Storslalåm for kvinner skulle vært avviklet i natt, men ble utsatt til torsdag på grunn av sterk vind.
  • Norsk gullsjanse: Se jaktstart for kvinner klokken 11.10 på Eurosport Player og TVNorge

Snowboard:

Det ble mye knall og fall i det som blir karakterisert som en skandalerenn. Kraftig vind gjorde at svært mange ikke klarte å stå på hoppene, og flere måtte bryte midtveis i sine run på grunn av for sterk vind, som igjen førte til for liten fart.
Silje Norendal lå lenge an til bronsemedalje, men måtte til slutt ta til takke med den sure fjerdeplassen.
Etter konkurransen fortalte Norendal til Eurosport at hun var så redd for å kjøre at hun prøvde å få arrangørene til å stoppe konkurransen.
– Først og fremst veldig irritert over at det ble kjørt en finale i dag i det hele tatt. Jeg var gjennom hoppene en gang på trening, og det var helt grusomt. Jeg har sittet på toppen og ristet i to timer fordi jeg var redd for å kjøre, sier Norendal til Eurosport.no.

Curling:

Samboerparet Magnus Nedergotten og Kristin Skaslien klarte ikke å følge opp søndagens triumf mot Kina i semifinalen mot Canada. De kanadiske curling-proffene viste hvorfor de på forhånd har vært gullfavoritt i mix-øvelsen, og vant til slutt 8-4.
Det norske paret får sjansen til å spille om bronsemedaljen tirsdag kl: 01:05. Kampen ser du på TV Norge og Eurosport Player.

Kunstløp:

Det ble også delt ut medaljer i kunstløp. I lagkonkurransen som har vart over flere dager stakk Canada i natt av med gullet, mens de russiske utøverne tok sølvet og amerikanerne tok bronse.
– Kanadierne var sterkere enn jeg hadde trodd før konkurransen. De tok et fortjent gull og vant halvparten av de åtte delkonkurransene, sier Eurosports ekspertkommentator Lise Røsto Jensen.
Russiske Evgenia Medvedeva satte verdensrekord i kortprogram for kvinnene med 81.06 poeng. Røsto Jensen er klar på hvor russerne tapte gullet.
– Russerne var for svake i herrekonkurransen. Det var der de tapte gullet. Mikhail Kolyada mislykkes i kortprogrammet for menn og spolerte dermed russernes gullsjanser med tre store tekniske feil, forklarer Eurosports ekspertkommentator.

Kunstløp

Foto: Scanpix