• Norsk gullsjanse 07.15: Se langrenn skiathlon for menn på Eurosport Player og TVNorge
Det har vært en innholdsrik dag i PyeongChang mens du sov. Natt til søndag har flere norske vært i aksjon.
Dette er det viktigste du gikk glipp av.
PyeongChang
USA: Russiske spioner saboterte OL
26/02/2018 PÅ 12:16

Alpint

Hvis du ikke klarte å holde deg våken til nattens utforrenn gikk du ikke glipp av noe. Kraftig vind gjorde at nattens konkurranse ble kansellert og utsatt til førstkommende torsdag klokken 03.00.
Kjetil Jansrud har leverte strålende tider i utforløypa. Han var enig i ikke å gjennomføre rennet.
– Utforen kansellert på grunn av sterk vind. Det er viktig med rettferdige forhold, og jeg applauderer avgjørelsen. Takk FIS og OL, skrev Jansrud på Twitter.
Saken fortsetter under videoen:

Curling

Det stod om semifinalebillett for det norske curligparet, men Kristin Skaslien og Magnus Nedergotten levde ikke opp til storspillet tidligere i turneringen. Mot Kina gikk de på en kjempesmell i den sjette omgangen. Da stod det 4-3 til Kina. Etter en katastrofal omgang tok kineserne fem poeng.
Med seks poeng opp ga den norske duoen opp og må ut i omspill for å sikre seg en semifinalebillett.
– Det er veldig frustrerende. Kina er foran hele veien og vi klarer å kjempe oss med. Til slut så går det ikke lenger. Da er det takk for kampen, sier Skaslien til Eurosport.no
Saken fortsetter under videoen:

Langrenn

30 km skiathlon for menn starter på morgenen, men natt til søndag var det pressekonferanse med sprintlagene til tirsdagens konkurranse. Men det var en trønder som skulle kuppe hele seansen før den i det hele tatt hadde begynt.
For den svenske avisen Expressen brukte ventetiden i forkant til å stille opp en pappfigur av Petter Northug foran mikrofonene. Plakaten ble raskt fjernet av representantene fra langrennslandslaget da utøverne kom inn til pressekonferansen.
– Vi savner Petter Northug veldig, veldig mye i OL. Og jeg tror veldig mange svensker også savner han. Så da vi fikk høre at han ikke skulle hit, måtte vi ta saken i egne hender og fikse at det ble et OL med Petter. Et OL uten Petter kan vi ikke ha, sier Philip Gadd til Eurosport.no
Saken fortsetter under videoen:

Snowboard

Det ble en skikkelig nedtur i nattens slopestylefinale. Allerede et snaut kvarter før finalen skulle starte måtte Mons Røisland trekke seg etter et fall. Nordmannen bekreftet senere at det ser ut til at han har pådratt seg to brudd. Et i ribbeinet og et i skulderen. Det betyr at Big Air-konkurransen neste helg ryker og OL er over.
I selve finalen ble det ikke full klaff. Ståle Sandbech lå lenge an til å en medalje, men ble skjøvet ut av pallen etter Max Parrots siste run der kanadieren tok sølv.
– Fjerdeplass er tungt. Jeg dret meg ikke helt ut. Jeg landet et run. Jeg fikk vist meg litt på TV, men jeg skulle gjort det litt renere og lagt på en ekstra på siste hopp. Jeg bommet på siste run og tok av helt feil på det første hoppet og fikk en sleng. Da mistet jeg hele godfølelsen, sa Sandbech til Eurosport.no.
Marcus Kleveland endte på en sjetteplass etter å ha trøblet i andre og tredje run. Medaljen røk trolig i siste run.
– Jævlig kjipt. Det var litt vanskelig med vinden i dag. Jeg hadde en god trening og trodde det skulle gå bra. Jeg landet der jeg skulle og det føltes greit, men det gjorde det ikke finalen, sier Kleveland til Eurosport.no.
  • Norsk gullsjanse 07.15: Se langrenn skiathlon for menn på Eurosport Player og TVNorge