Klokken 12.00 går åpningsseremonien av stabelen i PyeongChang og lekene blir offisielt åpnet når OL-ilden tennes.
Men det har allerede vært utøvere i aksjon i Sør-Korea, og flere norske har vært i konkurranse i løpet av natten.
PyeongChang
USA: Russiske spioner saboterte OL
26/02/2018 PÅ 12:16
Først ut var samboer- og curlingparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten, da de møtte vertsnasjonen i mixed double. Det ble en utklassingsseier. Hele 8-3 vant Norge etter solid spill. En skikkelig maktdemonstrasjon.
Litt senere tok de også rotta på regjerende verdensmester Sveits med sifrene 6-5 etter en intens duell. Nå lukter det semifinale av superduoen.
Saken fortsetter under videoen:
I kulekjøring gikk det ikke veien for de norske. Hedvig Wessel endte på en 18. plass og kvalifiserte seg ikke til søndagens finale, men får en ny sjanse senere til å ta seg videre.
– Jeg er ikke kjempeglad, det var litt tøft i landingen opp og jeg kom ikke helt inn i det. Jeg kjempet meg gjennom, men jeg fikk en del feil der og ble trukket en del på poengene. Frontflippen kunne også blitt bedre, sa Wessel til Eurosport.no.
For Vinjar Slåtten gikk det skikkelig galt i kvalifiseringen til kulekjøring. Nordmannen falt og var kritisk til feilen han gjorde som førte til fallet.
– Det var en nybegynnerfeil jeg røk på inn i det andre hoppet. Det var et bra løp helt til jeg bommet skikkelig. Det er kjedelig, sa Slåtten til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:
Kjetil Jansrud ser ut til å trives i utforløypen i PyeongChang. Nordmannen ble, som i går, nest best på utfortreningen kun slått av italienske Christof Innerhofer med ett hundredels sekund.