Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter russisk dopingsak

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 19/02/2018 klokken 08:31 GMT+1

Idrettens voldgiftsrett (CAS) meddelte mandag morgen at de vil granske dopingsaken mot den russiske curlingspilleren Alexander Krusjelnitskij.

Krushelnitsky

Foto: Scanpix

– Cas dopingpanel har innledet enn prosedyre rundt utøveren Alexander Krusjelnitskij, skriver CAS (Idrettens voldgiftsrett) i en pressemelding.
Tidligere mandag ble det meldt at dopingsaken rundt spilleren kunne påvirke IOCs avgjørelse om de skal la de russiske utøverne avslutte vinterlekene i Pyeongchang under sitt eget flagg.

– Forbanna

Krusjelnitskij, som spilte for OAR i bronsefinalen mot Norge i mixed curling, skal ha testet positivt for doping etter funn av stoffet meldonium i en prøve.
Norges curlinglag kan dermed rykke opp fra fjerdeplass til bronsemedalje dersom OAR fratas medaljen. Det er ventet at B-prøven blir offentliggjort i løpet av mandag. Krusjelnitskij har selv bestridt at han har dopet seg.
– Det er fortsatt bare rykter. Han er uskyldig til det motsatte er bevist. Jeg håper for sportens del at han ikke har dopet seg, sa Magnus Nedregotten søndag til Eurosport.no.
Han spilte bronsekampen sammen med Kristin Skaslien i mixed curling.
– Vi er mest forbannet, hvis det viser seg å være sant. Jeg håper ikke han er dopet, men er han det, tar jeg gjerne medaljen. Vi har stort sett vært bedre enn dem i hele året, så dersom han jukser har vi fortjent det, fortsatte Nedregotten.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame