Hverken Maiken Caspersen Falla eller Kathrine Harsem kunne gjøre noe med Laurien van der Graaf på fristilssprinten i Seefeld.
Sveitseren var sterkest på oppløp i neste års VM-løype, og vant foran amerikanske Sophie Caldwell, med Falla på tredje Falla og Harsem på fjerde.
Noe av spenningen rundt sprinten i Seefeld var om Heidi Weng ville vise stigning fra forrige helg, da hun røk ut i semifinalen i løpet Kathrine Harsem gikk seg inn på sprintlaget til OL.
Langrenn
Trøblete oppladning til OL-sesong for Bolsjunov
21/09/2021 PÅ 06:17
For Weng ble det exit allerede i prologen. Nå tror Eurosports langrennsekspert at et sannynlig Bjørgen-nei til sprint redder Weng på OL-sprinten.
– Jeg tror ikke Marit Bjørgen går i OL. Det er bare fire som skal med fra hver nasjon, og derfor går Weng lett videre sammen med Falla, Østberg og Harsem som jeg tror blir laget, sier Skinstad.

Mener uttaket indikerer at Bjørgen står over

Det siste uttaket som ble gjort tidlgiere denne uken, der Mari Eide ble tatt ut som reserve, mener den tidligere landsalgssjefen er en indikasjon på at Bjørgen dropper sprinten.
– Uttaket gjør meg sikrere på det. Det er ingen vits i å ta ut Eide som reserve dersom Marit skal gå sprinten, sier han.
Noe av spenningen rundt sprinten i Seefeld var om Heidi Weng ville vise stigning fra forrige helg, da hun røk ut i semifinalen i løpet Kathrine Harsem gikk seg inn på sprintlaget til OL.

Tror Weng gikk seg ut av sprintstafetten

I OL kommer den individuelle sprinten til å gå i klassisk stil. På lagsprinten er det imidlertid i skøyting, som sprinten
Skinstad tror imidlertid dagens løp fra Weng var ødeleggende for hennes sjanser til å få gå sprintstafetten.
– Det blir nok Falla og enten Østberg, Bjørgen eller Weng, men jeg mener Weng nå er nummer fire. Østberg og Bjørgen er regjernde OL-mestere, og jeg ville valgt en av de. De to kan kan gå sammen også, sier Skinstad.
Langrenn
Presset svensk skiveteran: – Har egentlig ingen gode OL-minner
17/09/2021 PÅ 09:29
Langrenn
Martin Johnsrud Sundby gir opp OL og satser på langløp
20/03/2021 PÅ 09:31