Blant dem er sammenlagtlederne etter åpningsrennene i Skandinavisk Cup, Martin Løwstrøm Nyenget og Anna Svendsen.
Tromsø-løper Svendsen vant fredagens sprint og fulgte opp med niendeplass på 10 kilometer fri teknikk søndag. Nyenget ble nummer seks på sprinten og fire på 15-kilometeren i fri teknikk.
Flere av landslagsløperne har signalisert at det kan være aktuelt å droppe det tøffe rennprogrammet før og etter nyttår for å fokusere på VM i Seefeld. Det kan åpne for løpere som Nyenget og Svendsen.
Langrenn
Dropper høydeopphold: – Var litt «hissig på grøten»
19/10/2021 PÅ 09:35

Johaug i tenkeboksen

Det er ventet at Norges Skiforbund presenterer den norske Tour-troppen mot slutten av uka. Flere av landslagsløperne har signalisert at det kan være aktuelt å droppe det tøffe rennprogrammet før og etter nyttår for å fokusere på VM i Seefeld.
I forbindelse med helgens verdenscuprenn i Davos sa Therese Johaug at heller ikke hun er helt sikker på at det blir Tour-start.
Johannes Høsflot Klæbo har gjentatte ganger sagt at det frister å gå Touren, men at han venter med å ta den endelige avgjørelsen til like før det norske uttaket. 22-åringen vil vurdere totalbelastningen.

Haga-nei

Av de norske kvinnene er den dobbelte OL-mesteren Ragnhild Haga den som har vært tydeligst på at det ikke blir aktuelt å gå Tour de Ski. Åsen-løperen hadde suksess med å droppe Touren foran vinterlekene i Sør-Korea sist sesong, og velger trolig samme opplegg foran Seefeld-VM.
En annen dobbelt OL-vinner, Simen Hegstad Krüger, har også sagt at han vurderer å droppe rennene i Italia, Sveits og Tyskland.
Martin Johnsrud Sundby sa på sin side til NRK søndag at han er overrasket over at enkelte velger å droppe det som oppmerksomhetsmessig for langrennssporten er noen av de viktigste rennene i løpet av vinteren.
(©NTB)
Sett denne?

Norsk skuffelse da italienerne gikk til topps

Langrenn
Dramatiske dager for Øystein Pettersen
15/10/2021 PÅ 05:55
Langrenn
Bjørgen avslører dopingdrama: – Det var helt jævlig å få den telefonen
11/10/2021 PÅ 17:47