Populære sporter
All sport
Vis alt

Skistjernene skværet ikke opp etter ødeleggende kollisjon: – Ikke i humør til det nå

Publisert 21/02/2018 klokken 14:17 GMT+1

Stina Nilsson og Maiken Caspersen Falla snakket ikke sammen om hendelsen som hemmet Norges gullsjanser på kvinnenes lagsprint.

Maiken Caspersen Falla

Foto: Scanpix

I en av de siste svingene nedover mot målområdet på lagsprinten kom Nilsson jagende bakfra og kjørte borti bakskiene til Caspersen Falla på gulljakt.
– Jeg føler jeg taper mye fart og rett og slett kommer litt ut av det etter hendelsen. Det var kjedelig at det skulle skje, for jeg ville heller blitt spurtslått på oppløpet enn å tape på den måten, sier Caspersen Falla til Eurosport.no.

– Ingenting å unnskylde

Både Norge og Sverige tapte fart og balanse som en følge av situasjonen. Det banet veg for USA som til slutt stakk av med gullet.
Her forklarer Nilsson hennes versjon av hendelsen.
– Jeg gravde dypt i kjelleren for å gå meg fremover, og jeg var veldig klar for å gjøre det. Så tenker jeg at jeg skal samle så mye fart som jeg kan og gjøre en perfekt sving. Men dessverre gikk det så fort at jeg kom borti Maiken. Vi hektet litt og begge taper litt fart, sier Nilsson til Eurosport.no.
– Det er ingenting å unnskylde, det var et rent uhell?
– Ja, jeg tror vi begge tapte fart på det, sier hun.

Skværet ikke opp

Til tross for at de to sto på seierspallen samtidig og gikk om hverandre i pressesonen etter rennet, ble det ikke så de fikk skværet opp.
Den norske kvinnen er klar på at hendelsen på det hele og fulle ansvaret er svensken ansvar.
– Jeg ligger først, så det er ikke min skyld. Det som skjer er hennes ansvar. Men det er klart at hun også taper fart på det, og ødelegger slik sett for seg selv også, sier Caspersen Falla.
– Har du snakket med Stina om det?
– Nei.
– Vil du gjøre det?
– Nei, jeg er ikke i humør til det akkurat nå.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame