PYEONGCHANG (Eurosport.no):
Det ble blandet drops for de norske lagene på onsdagens lagsprint. Mens Martin Johnsrud Sundby og Johannes Høsflot Klæbo lekte seg inn til et suverent gull foran Russland og Frankrike, måtte Marit Bjørgen og Maiken Caspersen Falla ta til takke med bronse bak USA og Sverige.
PyeongChang
Her er Bjørgen tilbake etter historisk OL: – Har nådd målene mine
26/02/2018 PÅ 17:28
Eurosports langrennsekspert Tomas Northug triller terningen på de norske lagene:
Herrene:
Martin Johnsrud Sundby, 1. etappe:
– Han var sterk i dag, sterkere enn på stafetten. Han løser oppgaven sin bra og er sterk på samtlige runder. Han gjør mye rett underveis. Han bruker kanskje i overkant mye krefter i semifinalen, men skjønner at han har en god dag. Han ligger mye først og får en fin luke på sin siste etappe som han utnytter strålende. Terningkast 6.
Johannes Høsflot Klæbo, 2. etappe:
– Han har så mye selvtillit at det er en fryd å se på. Han er ekstremt god på å plassere seg rett hele tiden. Han vet at han møter sterkere motstand enn stafetten på søndag, men å gå i felt er noe han kan. Leverer et rått rykk og får den luken på 3-4 sekunder som Martin bevarer veldig godt. Sisterunden er også feilfri. Han så litt sliten ut, men utførelsen er det ingenting å si på. Terningkast 6.
Kvinnene:
Marit Bjørgen, 1. etappe:
– Hun ser sterk ut og går jevnt bra. Kunne nok holdt igjen litt i semien og dermed kanskje klart å fått noen sekunder på Kalla på den siste etappen. At hun gikk først i hele dag kan ha vært grunnen til at det ikke skjedde. De har jo en 5-6 sekunder ledelse i semien som de beholder gjennom hele løpet, og det straffer seg når finalen kommer. De tar jo medalje, men kunne i mine øyne gjort ting bedre taktisk. Terningkast 4.
Maiken Caspersen Falla, 2. etappe:
– Hun går greit, men også Maiken brenner krefter på å ligge først gjennom hele semien. I avslutningen møter hun to jenter som tar litt flere sjanser i den siste utforkjøringen. Jessica var like rå som vi fryktet og gutser litt mer enn de andre, noe som resulterer i en nestenulykke. Maiken og Stina setter seg i hockey etter henne, og det var nok ikke så smart. Sjanseløs på oppløpet. Terningkast 4.
PyeongChang
Bjørgen avslører OL-løftet hun ga til Johaug
25/02/2018 PÅ 15:23
PyeongChang
Stoppet for å bli tatt igjen av svensken. Nå forklarer hun hvorfor
25/02/2018 PÅ 13:36