De norske langrennsgutta tok en forventet, men likefullt knallsterk, seier i søndagens stafett.
Johannes Høsflot Klæbo kunne til slutt seile i mål i ensom majestet etter å ha hatt full kontroll på ankeretappen.
PyeongChang
Her er Bjørgen tilbake etter historisk OL: – Har nådd målene mine
26/02/2018 PÅ 17:28
Eurosports langrennsekspert Tomas Northug triller terningen på det norske laget:
Didrik Tønseth, 1. etappe:
– Han styrer mye av løpet og går mye først. Det var kanskje ikke så lurt, for han fikk det jo mye på slutten. Han sørger for en grei luke på svenskene, men der for han litt hjelp av Poltaranin. Helheten er at han feiler litt og er kanskje litt for ivrig. Det er han som sørger for at feltet sprekker opp, men taper 20 sekunder fra midt i Klæbo-bakken og inn til veksling. Det er for dårlig. Terningkast 3.
Martin Johnsrud Sunbdy, 2. etappe:
– Han får en vanskelig situasjon. Han går seg inn i en gruppe han er veldig opptatt av å være i, men så litt preget ut. Vi så ganske tidlig at han ikke så helt rå ut, og hadde ikke dagen sin han heller. Men han gjør en bra avslutning og sørger for at det ikke ser helsvart ut. Terningkast 4.
Simen Hegstad Krüger, 3. etappe:
– Han leverer som ventet. Formløperen i laget. Vi visste han var i form og disponerte løpet veldig godt. Han gir helt perfekt utgangspunkt til Klæbo. Terningkast 6.
Johannes Høsflot Klæbo, 4. etappe:
– Jeg elsker måten han opptrer opp i løypen. Har en selvtillit man ikke har sett siden Petter i VM-stafetten i 2007. Han danser bare rundt i løypen og venter på at det skal avgjøres. Terningkast 6.
PyeongChang
Bjørgen avslører OL-løftet hun ga til Johaug
25/02/2018 PÅ 15:23
PyeongChang
Stoppet for å bli tatt igjen av svensken. Nå forklarer hun hvorfor
25/02/2018 PÅ 13:36