– Jeg mener at jeg kunne vært medaljekandidat, sier Krogh til NRK om distansen der Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo, Simen Hegstad Krüger og Martin Johnsrud Sundby skal representere Norge.
– Det er veldig kjedelig. Dette var hovedmålet mitt i år, og da blir man skuffet, fortsetter Krogh.
PyeongChang
Tror OL er over allerede: – For «risky» å ta meg ut
16/02/2018 PÅ 09:18

– Blir selvsagt skuffet

Løperen fra Tverrelvdalen er imidlertid tatt ut til å gå 15-kilometeren i fri teknikk litt senere i OL. Det er derimot ikke Dyrhaug, som trolig må håpe på å få gå den avsluttende femmila.
– Man vil aller helst gå. Tremila var et av de store målene mine sammen med femmila og stafetten. Man blir selvfølgelig skuffet når man ikke blir tatt ut, sier Dyrhaug til Nettavisen.
I forbindelse med uttaket sier landslagssjef Tor Arne Hetland til NTB at internasjonale resultater veier tyngst. På spørsmål om hvorvidt spurtsterke løpere som Krogh og Emil Iversen kunne vært prioritert til 30-kilometeren, svarer han følgende:

– Har ikke levert som ønsket

– Nå er vi mest interessert i å bygge opp de løperne vi har tatt ut. Emil skal gå klassisk sprint bare to dager etter skiathlon, og han skal forberede seg maksimalt til den. Finn Hågen har vært litt opp og ned og har ikke levert så bra i klassisk som vi har ønsket, sier Hetland.
(©NTB)
PyeongChang
Gikk på kjempesmell: – Jeg er litt flau
16/02/2018 PÅ 08:18
PyeongChang
Her er Bjørgen tilbake etter historisk OL: – Har nådd målene mine
26/02/2018 PÅ 17:28