Populære sporter
All sport
Vis alt

Ekspertens dom: – Terningkast 6(!) til Haga og Bjørgen

Trond Arvid Alund

Oppdatert 17/02/2018 klokken 17:29 GMT+1

Eurosports langrennsekspert gir Astrid Uhrenholdt Jacobsen laber kritikk på OL-stafetten, som reddes av to utrolige skøyteetapper og med det norsk gull.

Stafett

Foto: Scanpix

PYEONGCHANG/OSLO (Eurosport.no):
Norge tok gull på kvinnenes 4x5 kilometer stafett i PyeongChang lørdag.
Her er langrennsekspert Tomas Northug sin dom over de norske utøverne:
Ingvild Flugstad Østberg: Hun går en grei etappe, men overvurderer kanskje formen litt. Vi har sett det hele mesterskapet, at hun kanskje ikke er i toppform. Hun sørger for at det blir høy fart i feltet, så får hun det litt på de siste par kilometerne da russeren klinker til. Burde kanskje fått noen flere sekunder ned til Sverige. Terningkast 4.
Astrid Uhrenholdt Jacobsen: Astrid går på en helsprekk. Hun har en tung dag, og det kan være flere faktorer som gjør det. Hun er kanskje ikke i mesterskapsmodus etter å ha vært syk, som kan ha satt henne tilbake. Når løpet bare er fem kilometer er det en kjempsprekk. Terningkast 2.
Ragnhild Haga: Raghnild er formløperen vår. Hun går en bra etappe – går oss inn i gullkampen. Går fint på ski, står høyt som på 10-kilometeren. Hun er elegant når hun skøyter rundt, stabil og fin. Terningkast 6.
Marit Bjørgen: Marit løser etappen sin bra. Stoler på at hun er sterkere og mer gjennomtrent enn (Stina) Nilsson, og mørner henne før spurten. Gull til Norge. Terningkast 6.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame