PYEONGCHANG/OSLO (Eurosport.no):
Norge tok gull på kvinnenes 4x5 kilometer stafett i PyeongChang lørdag.
PyeongChang
Her er Bjørgen tilbake etter historisk OL: – Har nådd målene mine
26/02/2018 PÅ 17:28
Her er langrennsekspert Tomas Northug sin dom over de norske utøverne:
Ingvild Flugstad Østberg: Hun går en grei etappe, men overvurderer kanskje formen litt. Vi har sett det hele mesterskapet, at hun kanskje ikke er i toppform. Hun sørger for at det blir høy fart i feltet, så får hun det litt på de siste par kilometerne da russeren klinker til. Burde kanskje fått noen flere sekunder ned til Sverige. Terningkast 4.
Astrid Uhrenholdt Jacobsen: Astrid går på en helsprekk. Hun har en tung dag, og det kan være flere faktorer som gjør det. Hun er kanskje ikke i mesterskapsmodus etter å ha vært syk, som kan ha satt henne tilbake. Når løpet bare er fem kilometer er det en kjempsprekk. Terningkast 2.
Ragnhild Haga: Raghnild er formløperen vår. Hun går en bra etappe – går oss inn i gullkampen. Går fint på ski, står høyt som på 10-kilometeren. Hun er elegant når hun skøyter rundt, stabil og fin. Terningkast 6.
Marit Bjørgen: Marit løser etappen sin bra. Stoler på at hun er sterkere og mer gjennomtrent enn (Stina) Nilsson, og mørner henne før spurten. Gull til Norge. Terningkast 6.
PyeongChang
Bjørgen avslører OL-løftet hun ga til Johaug
25/02/2018 PÅ 15:23
PyeongChang
Stoppet for å bli tatt igjen av svensken. Nå forklarer hun hvorfor
25/02/2018 PÅ 13:36