Populære sporter
All sport
Vis alt

Dyrhaug skadet – må stå over Beitostølen og Kuusamo

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 13/11/2017 klokken 20:18 GMT+1

En ryggskade hindrer Niklas Dyrhaug i sesongstarten.

Niklas Dyrhaug på treningssamling i Meråker.

Foto: Scanpix

- Niklas har skadet en skive nederst i ryggen som trenger tid til å gro. Per i dag er situasjonen dessverre at han står over både Beito og Kuusamo for å ha fokus på at ryggen blir bra og restituert, sier landslagslege Petter Olberg i en pressemelding onsdag.
Etter planen skulle 30-åringen startet i sesongen på Beitostølen til helgen og konkurrert om en plass til verdenscupstarten i Kuusamo. Nå må han stå over.
– Det er selvfølgelig veldig kjedelig og skuffende og måtte stå over de første helgene med konkurranser. Formen har vært veldig bra i høst og jeg har gledet meg til å komme i gang, men nå må jeg bare se fremover for å komme tilbake så fort som mulig, sier Niklas Dyrhaug.
Dyrhaug har slitt med skader i ryggen over flere år. Som junior fikk trønderen beskjed om å legge opp og kutte all langrennstrening, men han her kjempet seg tilbake. Ryggen er likevel et tilbakevendende problem, men landslagstrener Tor Arne Hetland tror 30-åringen kommer raskt tilbake.
– Det er krevende når ryggen krangler, men Niklas trener nå alternativt og tar sikte på å være tilbake i skisporet til World Cup Lillehammer første helgen i desember, sier Hetland.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame