– Først og fremst forstår Gunde den situasjonen som Petter befinner seg i. Han forstår hvor tankene går, og hva som kreves for å fortsette. Gunde har jo så utrolig mye egen erfaring, sier John Northug til den svenske avisen Expressen som kom med nyheten.
Northug har hatt en tung sesong etter at det meste av verdenscupsesongen ikke ble noe av etter at han måtte stå av sesongåpningen på Beitostølen på grunn av sykdom og ikke hadde gode nok resultater til å overbevise landslagsledelsen om å ta han ut. Sesongens store mål; OL i PyeongChang gikk også uten trønderen.
Nå håper tydeligvis svensken, som tidligere har uttalt at Northug er en utøver som ødelegger for kommende skigenerasjoner, at nordmannen finner tilbake til gammel storform.
Langrenn
Trøblete oppladning til OL-sesong for Bolsjunov
I GÅR PÅ 06:17
– Petter setter veldig stor pris på det, Han ble veldig glad da han hørte at Gundre bryr seg, forklarer pappa Northug.
Han legger til at Northug om dagen bruker tiden på å trene og gå noen mindre renn. Han har tro på at sønnen kan finne tilbake motivasjonen og gå på en ny sesong for å bevise at han fremdeles kan gå fort på ski, skriver den svenske avisen.
Torsdag kunne TV 2 melde at Northugs hovedsponsor Coop går inn som sponsor for landslaget i langrenn. Etter denne nyheten har flere begynt å spekulere i om trønderen kan gå inn igjen som fast innventar på det norske landslaget.
Langrenn
Presset svensk skiveteran: – Har egentlig ingen gode OL-minner
17/09/2021 PÅ 09:29
Langrenn
Martin Johnsrud Sundby gir opp OL og satser på langløp
20/03/2021 PÅ 09:31