Falla var bare fjerde best av de norske i prologen, men gikk greit videre som nummer 16. I kvartfinalen ble hun kun nummer fire i sitt heat, og tiden var heller ikke god nok til å ta seg videre som lucky loser.
28-åringen ble forkjølet etter verdenscupåpningen i Finland. Hun sto derfor over sprinten på Lillehammer.
– Jeg er merker jo litt hvordan luftveiene ikke fungerer helt ennå. Jeg er for dårlig på alt, og det går ikke i dette selskapet, sa Falla til TV 2.
Langrenn
Dropper høydeopphold: – Var litt «hissig på grøten»
19/10/2021 PÅ 09:35
Gjerdrum-løperen har vunnet sprintcupen de tre siste sesongene.
Tvillingene Lotta og Tiril Udnes Weng tok seg begge til semifinale. Lotta avanserte som lucky loser, mens søsteren med annenplass i sin kvartfinale. Ingvild Flugstad Østberg var også å finne i semifinalen som lucky loser.
Lotta måtte derimot si takk for seg i den første semifinale og tok 10.-plassen totalt. Tiril var i ferd med å avansere i feltet ut på sisterunden, men mistet skien i en sving og hindret også Østberg. De to endte sist i sitt heat og tok 11.- og 12.-plassene.
Kathrine Harsem ble slått ut i det første kvartfinaleheatet, som ble vunnet av amerikanske Sophie Caldwell foran hjemmehåpet Nadine Fähndrich. Caldwell var best i prologen tidligere på dagen.
Det var Stina Nilssons første seier for sesongen. Caldwell tok annenplassen foran svenske Maja Dahlqvist i finalen.
(©NTB)
Sett denne? (NB! Sterke bilder):
Langrenn
Dramatiske dager for Øystein Pettersen
15/10/2021 PÅ 05:55
Langrenn
Bjørgen avslører dopingdrama: – Det var helt jævlig å få den telefonen
11/10/2021 PÅ 17:47