Klæbo hadde god kontroll i kvartfinalen, semifinalen og finalen. I finalen var det ingen som kunne hamle opp med 23-åringen, som ikke virket særlig sliten da han gikk over målstreken.
Italienske Federico Pellegrino var fornøyd med 2.-plass. Han slo oppgitt ut med armene i målområdet etter å ha havnet 0,3 sekunder bak Klæbo.
Pål Golberg fikk det tyngre og ble nummer seks.
Langrenn
Trøblete oppladning til OL-sesong for Bolsjunov
21/09/2021 PÅ 06:17

Iversen røk i kvartfinale

Erik Valnes ble nummer tre i sitt semifinaleheat, men tiden holdt ikke til finaleplass.
Emil Iversen fikk problemer tidlig i sitt kvartfinaleheat og røk ut. Han endte sist i heatet, nesten ni sekunder bak Valnes.
I det samme heatet skulle opprinnelig Calle Halfvarsson gå, men han fikk vondt i den ene armen og valgte å stå over i håp om å kunne fullføre touren.

Krüger røk ut

Tour de Ski-debutant Jan Thomas Jenssen å ta seg videre fra det fjerde kvartfinaleheatet. Han ble nummer fire og var langt unna en plass i semifinalen.
Simen Hegstad Krüger klarte ikke å holde følge da farten ble satt opp på tampen av det femte kvartfinaleheatet. Det gjorde Martin Løwstrøm Nyenget, som ble nummer tre og tok seg videre på tid.

Røk ut i prologen

Didrik Tønseth og Hans Christer Holund klarte ikke å avansere til kvartfinalene. De ble henholdsvis nummer 51 og 57. Sjur Røthe hadde ingen god dag og ble nummer 76 av de 85 som fullførte.
Hjemmehåpet Dario Cologna og finske Iivo Niskanen fikk det heller ikke til å klaffe og klarte ikke å sikre seg en plass blant de 30 beste.
(©NTB)

Kilde inn til ledelse i superkombinasjonen

Langrenn
Presset svensk skiveteran: – Har egentlig ingen gode OL-minner
17/09/2021 PÅ 09:29
Langrenn
Martin Johnsrud Sundby gir opp OL og satser på langløp
20/03/2021 PÅ 09:31