Klæbo er dermed den eneste av nordmennene som fullførte Tour de Ski, som etter planen skal gå i Dresden. De øvrige som fullførte Touren, får konkurransefri kommende helg.
Trønderen uttalte etter søndagens avsluttende Tour-etappe at han vil bruke noen dager på å bestemme seg for om han skal gå rennene i Tyskland.
– Kjennes det greit ut og jeg har lyst, så drar jeg. Er jeg fortsatt sliten og lei, så hopper jeg nok over, sa mannen som endte på 3.-plass sammenlagt i Tour de Ski.
Langrenn
Martin Johnsrud Sundby gir opp OL og satser på langløp
20/03/2021 PÅ 09:31
Klæbo har vunnet de 13 siste sprintene han har deltatt i i verdenscup og VM. Det gås individuell sprint lørdag og lagsprint søndag i Dresden.
På kvinnesiden blir Maiken Caspersen Falla et sterkt norsk kort i Tyskland. Hun sto av Touren etter to etapper og har forberedt seg på hjemmebane til de kommende verdenscuprennene.
Anniken Gjerde Alnæs, som vant sprinten i skandinavisk cup sist helg, får sin verdenscupdebut i Dresden.
Uttaket, menn:
Sindre Bjørnestad Skar (Bærums Verk og Hauger), Håvard Solås Taugbøl (Lillehammer), Gjøran Tefre (Førde), Erik Valnes (Bardufoss og Omegn), Johannes Høsflot Klæbo (Byåsen), Eirik Brandsdal (Kjelsås), Pål Trøan Aune (Steinkjer).
Kvinner:
Maiken Caspersen Falla (Gjerdrum), Ane Appelkvist Stenseth (Grong), Mari Eide (Øystre Slidre), Julie Myhre (Byåsen), Kristine Stavås Skistad (Konnerud), Lotta Udnes Weng (Nes), Anniken Gjerde Alnæs (Oslo).
Para:
Vilde Nilsen (Kvaløysletta), Birgit Skarstein (Frol), Thomas Karbøl Oxaal (Sauda).
(©NTB)
Sett denne?

Her fosser Klæbo fra russerne i spurten

Langrenn
Klæbo ber skiforbundet trekke VM-anken
10/03/2021 PÅ 16:56
Langrenn
Skiforbundet anker diskvalifikasjonen av Klæbo på VM-femmila
09/03/2021 PÅ 15:45