Ulykken skjedde på Byåsen i Trondheim. Klæbo fikk førerkortet sitt midlertidig beslaglagt.
– Jeg kan bekrefte at Johannes har vært involvert i en påkjørsel. Det var en vanlig påkjørsel, med hans bil, sier far og manager Håkon Klæbo til VG.
Faren er selv er i Oslo, men har snakket med Johannes.
Langrenn
Dropper høydeopphold: – Var litt «hissig på grøten»
19/10/2021 PÅ 09:35

Ingen dramatikk

Politiet i Trøndelag skriver på sin Twitter-konto at det var to biler som var involvert i ulykken hvor den ene kjørte inn i den andre bakfra. Den forankjørende bilen traff en forgjenger, en 12 år gammel jente som fikk mindre personskader.
– Det er ingen dramatikk i dette. Men vi vil heller ikke legge skjul på at det er Johannes som er involvert, sier Håkon Klæbo.
Politiadvokat Tina Værnes i Trøndelag politidistrikt bekreftet overfor VG at det var en mann i 20-årene som har fått førerkortet midlertidig beslaglagt, og at vedkommende var sjåfør i den bakerste bilen.

Reiser til Davos

Ifølge sprintlandslagstrener Arild Monsen vil ikke ulykken ha noen innvirkning på Klæbos deltakelse i helgens verdenscuprenn i Davos.
– Etter det jeg har fått opplyst så har det godt bra med alle de involverte. Det er ingenting som tyder på at han ikke stiller i renn til helgen, opplyser Monsen til NTB.
Klæbo reiser nedover til den sveitsiske skimetropolen fredag morgen. Han skal gå lørdagens sprint i fri teknikk.
(©NTB)
Langrenn
Dramatiske dager for Øystein Pettersen
15/10/2021 PÅ 05:55
Langrenn
Bjørgen avslører dopingdrama: – Det var helt jævlig å få den telefonen
11/10/2021 PÅ 17:47