De norske sprintkvinnene fortsetter å kjempe i motbakke. Denne sesongen har de slitt med å prestere, og det ville seg heller ikke i tyske Dresden lørdag.
Amalie Håkonsen Ous, Kathrine Harsem og Anne Kjersti Kalvå forsvant ut allerede i prologen. Deretter var det over for Mari Eide og Ane Appelkvist Stenseth i kvartfinalen.
Falla tok seg videre, men i semifinalen ble den tidligere OL-vinneren parkert.
Langrenn
Dramatiske dager for Øystein Pettersen
I GÅR PÅ 05:55
Caspersen Falla har foreløpig ikke vært på pallen i sprint denne sesongen.
– Det blir litt for dårlig. Det ser vel de fleste. Jeg synes det er bedre å ryke ut og være offensiv, ligge foran, prøve, enn å bare ligge bak hele veien. Jeg lærer stadig vekk, men skulle gjerne hatt lite bredere albuer i siste svingen, sier hun i et intervju med NRK.
Sverige derimot har mye å juble for i kvinneklassen. Lørdag var det nok en gang Stina Nilsson som var raskest. Svensken har vunnet de siste fire sprintrennene i verdenscupen. Faktisk er det bare ett av seks renn Sverige ikke har stått øverst på pallen i sprint i kvinneklassen denne sesongen.
Lørdag fikk Nilsson besøk av to lagvenninner på pallen. Maja Dahlqvist ble nemlig nummer to, mens Jonna Sundling tok tredjeplassen
(©NTB)
Langrenn
Bjørgen avslører dopingdrama: – Det var helt jævlig å få den telefonen
11/10/2021 PÅ 17:47
Langrenn
Stjerneskuddet var plutselig på lag med forbildet: – Var utrolig «starstruck»
10/10/2021 PÅ 08:07