Krüger var med i en spurtduell mot russeren. – Det var nære. Jeg var utrolig pigg, en av de beste dagen på ski i år, sa Krüger til NRK etter løpet.
– Jeg trodde jeg hadde muligheten. Jeg vet han er sterkere enn meg på oppløpet, så jeg gjorde det jeg kunne for å bli kvitt ham, men han er sterk, sa han om Bolsjunov.
– Jeg er godt fornøyd likevel.
Langrenn
Dramatiske dager for Øystein Pettersen
I GÅR PÅ 05:55

Iversen imponerte

19,5 sekunder bak verdenscuplederen spurtet Emil Iversen inn til den siste pallplassen. – Det var nok ikke mange som så den komme etter de første 49 kilometerne, sa han til NRK.
– Jeg bestemte meg for å ikke vise meg fram, men bare spare, spare og spare. Jeg gled veldig godt, og når du ser du kjemper om pall får du et ekstra gir.
– Det er stort for meg å komme på pallen på femmila. Som den utrente på laget, er det deilig å holde helt inn.
Feltet gjennomførte en skikkelig styrkeprøve i klassisk stil med fellesstart i Kollen-området.

Tøffe forhold

I tett tåke, vind og sugende føre gikk de på ble det en tøff femmil for løperne.
– O2-opptaket kommer trolig til å avgjøre dette, sa NRKs ekspertkommentator Torgeir Bjørn da løperne hadde gått 38 kilometer.
Eirik Sverdrup Augdal imponerte og ble nummer fire. Det er hans beste plassering i et verdenscuprenn. Etter han endte ytterligere fire nordmenn topp 10.
Det var en del tilskuere ute i løypa, men ikke så mange som lørdag da jentene gikk tre mil. På grunn av koronavirus-situasjonen ble publikum anmodet om å holde seg hjemme.
Inne på stadion var det nesten folketomt.
(©NTB)
Langrenn
Bjørgen avslører dopingdrama: – Det var helt jævlig å få den telefonen
11/10/2021 PÅ 17:47
Langrenn
Stjerneskuddet var plutselig på lag med forbildet: – Var utrolig «starstruck»
10/10/2021 PÅ 08:07