• Følg kvinnenes tremil søndag fra kl. 04 på TVNorge og discovery+
OL ble en skuffelse for svenske Frida Karlsson, som ble vraket til søndagens tremil. 22-åringen har hatt et tøft OL, og ikke oppnådd resultatene hun ønsket. Etter skiatlonet kollapset hun og trengte hjelp ut av målområde.
Siden har det buttet for svensken. Hun hadde et håp om å slå tilbake på tremila, men det får hun ikke altså ikke sjansen til.
Beijing 2022
Gullfest for Johaug og Klæbo: Slik var Norges langrenns-OL
20/02/2022 PÅ 20:35
– Jeg tenkte egentlig at avgjørelsen lå i mine hender, forteller hun til Expressen.
Saken fortsetter under videoen.

Frida Karlsson ønsket ikke ta imot bronsemedaljen: – Jeg fortjener null

Siste sjanse i Beijing

Karlsson var et av Sveriges medaljehåp i de olympiske lekene, men hun fikk det svært utfordrende i høyden noe som gjorde at de indviduelle startene ble en skuffelse.
Karlsson åpnet seg om vrakingen på Instagram fredag.
– Jeg nådde ikke mine mål. Det kjennes tungt, jævlig og tomt nå, men hva faen! Det finnes mye verre ting i livet, skrev hun.

Trenger restitusjon

– Laguttaket er gjort ut fra en samlet vurdering av løpernes status. Restitusjon er en viktig del av puslespillet, forklarte landslagssjef Anders Byström i en pressemelding, ifølge Dagsavisen.
I samme pressemelding opplyste landslagslege Jan Wall at ut ifra den medisinske vurderingen vil Karlsson ha godt av litt mer restitusjon.
– Hun kan stille på startstreken på tremila, men vurderingen er at det på lengre sikt er best å stå over på søndag, sa Wall.
Instagram

Ikke redd for å mislykkes

Karlsson forteller til Expressen at hun og landslagsledelsen hadde et møte hvor det ble bestemt at hun ikke skulle gå tremila.
22-åringen forteller at hun er trist over avgjørelsen. Hun forstår at det var en risiko å gå, men understreker at hun ikke har vært redd for å mislykkes.
– Etter møtet låste jeg meg inne på rommet. Jeg ville ikke trekke noen av de andre jentene inn i dette, de må konkurrere og ha god stemning. Så jeg prøvde å holde meg unna, sier hun videre.
  • NB: Kvinnenes tremil kan også ses i opptak spoilerfritt søndag fra kl. 08 på TVNorge og discovery+
Beijing 2022
Halvt norske Sophia knust etter tabbe: – Jeg begynte å gråte
20/02/2022 PÅ 13:31
Beijing 2022
Forteller om de ekstreme forholdene: – Har aldri sett maken
20/02/2022 PÅ 06:55