/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/08/13/2863699-59019988-2560-1440.png)
Av
Eurosport
Oppdatert 09/02/2022 klokken 13:49 GMT
- Følg OL fra Beijing på discovery+
OL-medaljehåpene til «söta bror» i langrenn må spise hver tredje time for å få i seg nok næring under oppholdet i Beijing. Det er ikke alltid lett når smaksløkene protesterer på det som kommer på bordet.
Ad
– I går var det skikkelig tungt. Noen ganger det bare å tygge og svelge, sier Emma Ribom til nyhetsbyrået TT.
Beijing 2022
Gullfest for Johaug og Klæbo: Slik var Norges langrenns-OL
20/02/2022 PÅ 20:35
– Maten er OK, men det er mye ris. Du må være profesjonell og spise uansett. Men jeg holder meg unna det som ser ekkelt ut – som blekksprutene, fortsetter hun.
Sønderknust og målløs Frida Karlsson: – Jeg er helt tom
Har sine triks
Frida Karlsson innrømmer også at menyen ikke får toppscore.
– Det er mye å velge mellom, men det er ikke «spicy». Vi har imidlertid våre triks for å få i oss maten, sier langrennsstjernen.
Kostholdseksperten Stig Mattsson jobber for Den svenske OL-komiteen i Kina. Han peker på at OL-maten ernæringsmessig oppfyller kravene.
– Jeg opplever det som at noen har litt vanskeligere med smakene som er i Kina. Da vi var på høydeleirene i Frankrike og Italia var det bare ros for maten. Her er det ikke det samme, sier han.
Mattsson anbefaler løperne å supplere med flytende føde. Det kan være ulike juicer som enten inneholder proteiner eller karbohydrater.
(©NTB)
Beijing 2022
Halvt norske Sophia knust etter tabbe: – Jeg begynte å gråte
20/02/2022 PÅ 13:31
Beijing 2022
Forteller om de ekstreme forholdene: – Har aldri sett maken
20/02/2022 PÅ 06:55
Del denne artikkelen
Reklame
Ad
Reklame
Ad