• OL i Beijing ser du på discovery+ fra 4. - 20. februar
Den norske kombinertkongen sikret sin 43. verdenscupseier totalt da han vant hopprennet og ledet langrennet fra start til slutt.
– For en unik utøver vi har. Men for et press han er i ferd med å bygge opp før OL, for større favoritt er det vel ikke mulig å få, konkluderte NRK-kommentator Jann Post etter Riiber-oppvisningen.
Kombinert
Nytt gull for OL-helten – Graabak ble pappa
12/04/2022 PÅ 08:39
– Han vinner alt han stiller opp i, fortsatte Torgeir Bjørn.

Trippel norsk i hoppbakken

De norske kombinertherrene leverte varene så til de grader i hopprennet søndag morgen. Riiber gikk ut først, og fikk følge av både Espen Andersen og Jens Luraas Oftebro etter trippel norsk. Bak nordmennene fulgte tre tyskere, anført av Eric Frenzel, 39 sekunder bak Riiber.
Riiber mistet deler av forspranget sitt, men var aldri truet på 10-kilometeren i Ramsau. Tyske Geiger var mannen som var nærmest og satte opp farten i jakt på Riiber.
– Selv om jeg slakket av litt på 7,5 kilometer, for å forberede meg til en tettere duell, virket det som at han sovnet litt. Da skrudde jeg på gassen og merket at han ikke tok mer innpå, sa Riiber til NRK etter rennet.
– Jeg merker at det er femte helg på rad nå. jeg var ikke akkurat optimistisk, men jeg begynte å skjønne at det ville gå da jeg var på toppunktet med 16-17 sekunder, fortsatte Riiber.
Mens Riiber gjorde som han ville i tet, fikk de andre nordmennene det tyngre mot tyskerne. Geiger tok altså andreplassen, mens Frenzel fulgte som nummer tre. Espen Andersen ble til slutt nummer fem, før Oftebro fulgte på sjuende.
Sett denne?

Riiber sterkest på Beitostølen: – En fin bekreftelse

Beijing 2022
Gjenopplev Jørgen Graabaks spinnville OL
20/02/2022 PÅ 16:22
Beijing 2022
Riiber med hyllest til lagkameratene: – Veldig stolt
17/02/2022 PÅ 19:03