Dermed er det tynnere i toppen, noe som gjør sjansene større for andre.
Men selv om han selv har fått økt sjansene betraktelig ville Jørgen Graabak hatt lagkamerat Riiber og de andre med i feltet.
Beijing 2022
Gjenopplev Jørgen Graabaks spinnville OL
20/02/2022 PÅ 16:22
– Vi ønsker å ha de beste på start til enhver tid. Det er kjedelig når så mange ryker, så får vi håpe det ikke blir flere. Det er ikke uvanlig at noen blir syke i et mesterskap, men når det er så mange, er det kjedelig, sa Graabak fredag.
Saken fortsetter under videoen.

Sønderknust og målløs Frida Karlsson: – Jeg er helt tom

Foruten at flere i teamet er satt ut av corona har forholdene i Beijing vært upåklagelige, mener Norges håp.
– Vi er så heldige at vi har fått den fineste skiløypa, så det har overhodet ikke vært noe problem. Vi har fått gjort akkurat det vi hadde ønsket, og har ikke noe å klage på, sa Graabak.
Discoverys kombinertekspert Kjetil Strandbråten skulle gjerne sett Riiber på start, men mener det nå er opp til resten å gripe muligheten.
– Spesielt Graabak har virkelig muligheten nå, han vant jo i Seefeld og hadde uansett vært en av gullkandidatene, men med Riiber, Frenzel og Weber borte er sjanse store. Men det er mange andre som kan ta det også, sier Strandbråthen.

«Høl i huet»

Jarl Magnus Riiber, som var storfavoritt før han ble smittet, snakket fredag med pressen om situasjonen. Han var kritisk til at OL i det hele tatt blir arrangert under følgende omstendigheter.
– Det er høl i huet. Det at det var så mye smitte før avreise burde ført til at de flyttet konkurransene helt til slutten av OL, slik at toppen rekker å være med på noe. Det skulle gjerne vært avlyst. forteller han.
Sett denne?

Klarte det «umulige» i 2018 – nå jakter han nye gulløyeblikk

Beijing 2022
Riiber med hyllest til lagkameratene: – Veldig stolt
17/02/2022 PÅ 19:03
Beijing 2022
«Kombinertsportens Ronaldo»: – Det var også en sammenligning
17/02/2022 PÅ 18:52