Populære sporter
All sport
Vis alt

Forsvarer OL-uttaket av lillebror

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 25/01/2018 klokken 14:37 GMT+1

Patrick Thoresen tar bror Steffen i forsvar mot kritikken som har kommet etter at faren Petter Thoresen presenterte OL-troppen hvor begge brødrene var med.

Thoresen

Foto: Scanpix

Patrick Thoresen som spiller i SKA St. Petersburg i KHL var selvskreven. Storhamar-spilleren Steffen Thoresens navn var noe mer overraskende, og det dukket opp mange kritiske stemmer etter uttaket, blant annet TV 2s ishockeyekspert Erik Follestad Johansen.
– Alle tenker at Steffen er tatt med fordi det er sønnen. Det er spesielt når han ikke er i nærheten av å være i førsterekka, og han har ikke vært på samling i forkant. Det er en tredje- eller fjerderekkespiller i den norske ligaen. Da er det rart at han er med, sa Johansen.
Storebror Thoresen nærmest freser av kritikken.
– Kritikken som kommer er ikke uventet, fordi den kommer fra folk som aldri har sett seg i speilet, sier Patrick Thoresen til TV 2.
– Kvalitetene som Steffen har som rollespiller i et lag er blant de aller beste vi har i dette landet, og det har han bevist de siste tre-fire månedene. Han fortjener å bli tatt ut uavhengig om det er faren eller andre som er trener, slår han fast.
Norge innleder OL i Pyeongchang mot Sverige 15. februar. Finland og Tyskland er også i Norges gruppe.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame