– Vi er helt avhengig av at førsterekka produserer for oss. Så langt har det vært mye nesten, og det er ikke godt nok, sier Knutsen til Eurosport.no.
Etter kampene mot Sverige, Finland og Tyskland står Norge bokført med to mål. Ken André Olimb, Mathis Olimb og Patrick Thoresen har kun stått bal ett mål så langt i turneringen.
Det er ikke godt nok, mener Norges største hockeyprofil i OL.
PyeongChang
Tyskland var på vei mot gullrekord, så våknet den russiske bjørnen
25/02/2018 PÅ 07:34
– Jeg synes ikke vi i førsterekka kommer opp på det nivået vi bør være på mot et lag som Tyskland. Da bør man kunne forvente et mål eller to fra oss. Vi må begynne å score flere mål, sa en selvkritisk Patrick Thoresen til NTB søndag morgen.

– Som å vinne i lotto

Shampo kaller Norges trekning av Slovenia "tidenes gavepakke". Eurosport-eksperten mener Norge har gode muligheter for å komme seg til kvartfinalen, til tross for at motstanderen har vist god form i OL.
– At vi fikk Slovenia var som å vinne i lotto. Nå endte det med å være en fordel å tape Tyskland-kampen, for de fikk Sveits som er et mye bedre lag, sier han.
Slovenia har overrasket så langt i PyeongChang med å slå USA og Slovakia. Men så sent som i fjorårets VM banket Norge Slovenia hele 5-1.
– Jeg anslår at vi har femti prosent vinnersjanse, sier Shampo.
Norge har ikke vunnet en OL-kamp siden 1994.
– Den var jeg med på å vinne. Nå er det på tide å vinne igjen, gliser den tidligere NHL-proffen.
Se høydepunktene fra Tyskland-Norge her, artikkelen fortsetter under videoen:

Må stoppe stjernespiller

Én av de helt store suksessfaktorene for Slovenerne så langt i OL heter Jan Mursak. SHL-proffen står med fem målpoeng og har dominert så langt i mesterskapet.
– Her bør Jonas Holøs eller Henrik Ødegaard være tett på gjennom hele kampen. Mursak må stoppes, for dersom han får for mye rom så vil vi få en real baksmell, sier Shampo.
Lars Haugen var god mot Tyskland. Det er han nødt til å være mot Slovenia og.
– Førsterekka må være på jobb, og dersom Haugen står på hodet igjen så har vi gode vinnersjanser. Dette er tidenes mulighet til å nå en kvartfinale, sier Eurosport-ekspert Espen Shampo Knutsen.