Lundby fortsatte dermed der hun slapp i fredagens kvalifisering - og sist sesong.
I den første omgangen hoppet hun 138 meter og noterte seg for 137,8 poeng, noe som var 11,4 mer enn Chiara Hoelzl fra Østerrike på 2.-plass.
Lundby hadde ingen problemer med å hoppe inn seieren i den andre omgangen.
Willingen
Ventet positiv test – nå er han ute av karantene
16 TIMER SIDEN
135 meter holdt til en samlet poengsum på 280,8. Ned til Eva Pinkelnig fra Østerrike på 2.-plass var det til slutt hele 24,4 poeng.
– Det er alltid mye spenning knyttet til starten av sesongen, men jeg har følt meg ganske rolig. Det har gått bra, det var godt å komme i gang og godt å kjenne at ting fungerer, sa Lundby til NRK etter rennet i Lillehammer.
Dermed har Lundby åpnet sesongen på perfekt vis. Også forrige sesong var glitrende for nordmannen. Da vant hun verdenscupen sammenlagt soleklart, i tillegg til å ta VM-gull i Seefeld. I slutten av oktober ble hun også norsk mester i Midstubakken.
Hoelzl ble nummer tre med 255,3 poeng.
Silje Opseth hoppet seg ned en plassering etter 1. omgang. Hun ble nummer åtte, mens Anna Odine Strøm ble nummer 12.
– Jeg merker at det var godt å være tilbake og godt å komme i gang igjen, sa Strøm til NRK. Hun var ikke fornøyd med hoppet i den første omgangen.
– Jeg blir litt irritert og roter det til. Men det var et bedre hopp i andre omgang, og det er jeg bedre fornøyd med, sa Strøm til NRK etter konkurransen.
(©NTB)
Sett denne?

Kilde sikret sesongens første pallplass med strålende løp i USA

Beijing 2022
Hoppkvinnene tester OL-formen i verdens største storbakke
18 TIMER SIDEN
Hopp
Hopp-Bråthen: – God utvikling for Forfang og Tande
I GÅR PÅ 09:55