NTB møtte romerikingen utenfor de norske hoppernes hotell i St. Johann mandag ettermiddag. En plasterlapp på halsen var det synlige beviset på tannproblemene som ødela mye av hoppuka for 22-åringen.
Da ville ikke Lindvik avsløre om det var aktuelt å delta i det kommende avslutningsrennet i Bischofshofen, men på et pressetreff noen timer senere kom bekreftelsen: Lindvik er med når det hoppes kvalifisering tirsdag.
Onsdag er det renn i Bischofshofen.
Hopp
FIS-vedtak tillater kvinner å konkurrere i skiflyging – takker Bråthen
13/04/2022 PÅ 16:38
Rælingen-gutten måtte avbryte hoppuka og skrote egne sammenlagt-ambisjoner nyttårsaften. Da hadde smertene fra en betennelse tilknyttet en visdomstann blitt for store.
Noe måtte gjøres.

Operert nyttårsaften

Mens lagkameratene hoppet kvalifisering til det prestisjetunge nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen nyttårsaften, satt Lindvik i bil på vei til Universitetsklinikken i Innsbruck
Bak rattet satt landslagssjef Alexander Stöckl.
Senere samme kveld ble Rælingen-hopperen operert. Som følge av at betennelsen gjorde det vanskelig for Lindvik å åpne munnen, måtte legene utføre inngrepet ved å gå inn ved kjeven.
– De må åpne fra utsiden og gå inn under kjevekammen for å spyle og rense, sa Stöckl før eleven ble operert.

Startet med pallplass

Lindvik skaffet seg for alvor et navn under hoppuka for ett år siden. Der ble det seier både i nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen og i det påfølgende rennet i Bergiselbakken i Innsbruck.
Også i Bischofshofen var han på pallen med tredjeplass, hvilket ga annenplass sammenlagt bak polakken Dawid Kubacki.
Denne sesongens hoppuke innledet romerikingen med tredjeplass i åpningsrennet i Oberstdorf. Det sendte 22-åringen rett inn i sjiktet av hoppere som lå an til å kjempe om sammenlagtseieren.
Så satte tannproblemene en stopper for den videre deltakelsen.
(©NTB)
Hopp
Kronet kjempesesong med seier og personlig rekord i sesongfinalen
27/03/2022 PÅ 09:51
Hopp
Sikret VM-gull i skiflyging på hjemmebane: – Sinnssykt morsomt
12/03/2022 PÅ 17:10