Spillerbørs Norge - Brasil: Sagosen og Jøndal får svakest karakter

Oppdatert 24/07/2021 klokken 10:11 GMT+2

Discovery-eksert Ole Gustad Gjekstad setter karakter fra 1-10 på Norges håndballherrer etter åpningskampen i OL.

Se høydepunktene: Norge våknet etter pause og vant åpningskampen i OL

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!
Norge-Brasil 27-24 (11-12)
Torbjørn Bergerud 7
Sterk kamp av Bergerud. Spiller med autoritet og leverer klasseredninger på viktige tidspunkt i kampen.
Kristian Sæverås -
Ikke på banen.
Sander Sagosen 5
Forferdelig start på kampen med fire bom og fire tekniske feil i åpningsminuttene. Må ta for mange sjanser. Spiller seg stort opp utover i kampen, selv om skudduttellingen ikke er av vanlig standard.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Norge-profilens absurde scoring – dommeren (!) med assist

Christian O'Sullivan 6
Trygg i spillet. Kan gjerne få litt mer plass i angrep. Scorer på de sjansene han får, og gjør fornuftige valg i kontringsspillet. Samarbeidet med Gullerud i forsvar er ikke på topp i 1. omg., men det tar seg opp.
  • Vi informerer: Slik ser du OL gratis på discovery+
Magnus Abelvik Rød 6
God individuelt begge veier når han kommer inn etter pause. Uredd i satsinger, men sliter litt i timing i samspillet med de øvrige bakspillerne.
Kristian Bjørnsen 6
Setter tre av fire skudd, og kunne gjerne fått flere utspill. Blir som Jøndal litt anonym i spillet, men det vil trolig endres når timingen i angrepsspillet setter seg.
Harald Reinkind 7
Norges beste i 1. omgang. Bidrar med mål og utspill til kant. Har mer å gå på i forsvar i duellspillet og i samarbeidet med Gullerud.
Bjarte Myrhol 7
Bevegelig linjespiller som kommer til sin rett i 2. omg. Bjartes rykk gir angrepsspillet en ny dimensjon, og han bidrar sterkt til at Brasil blir rådville i forsvarspillet utover i kampen.

Se oppsummering av nattens OL-høydepunkter

Magnus Gullerud 6
Nølende i forsvar fra start, kommer bedre inn i duellspillet og samarbeidet etter hvert. Mangler timing med bakspillerne i angrep, og blir litt stillestående.
Petter Øverby -
Spiller for lite til å vurderes.
Magnus Fredriksen 6
Et friskt pust i angrep når han kommer inn. Fotrapp og duellsterk, og kan angrepsmessig fylle det tomrommet som Gøran Johannessen etterlater seg.
Simen Holand Pettersen -
Kommer ikke på banen.
Magnus Jøndal 5
Mer nølende i forsvar enn vanlig, og er ikke like sikker fremover som vi er vant til.