• Se Norge-Frankrike på discovery+ og TV Norge søndag klokken 09.15!
Sander Sagosen beskriver følelsen slik etter tapet mot Tyskland:
– Eh, det er klart jeg kunne hatt det bedre, og jeg kunne hatt det dårligere. Vi har tapt en håndballkamp i går (fredag) og jeg har tapt håndballkamper før, og kommer sikkert til å tape flere, men det er ikke en følelse noen av oss liker å ha, sier Norges største stjerne.
Tokyo 2020
Avsluttet som flaggbærer i sitt siste OL
08/08/2021 KLOKKEN 11:54
– Det er litt bitterhet. Vi er litt frustrerte og litt sure, men vi må også videre. Vi må også komme oss opp på hesten igjen og vi vet hva vi skal gjøre for å revansjere det her, fortsetter Sagosen.

Senke skuldrene

Han mener de norske må glemme alt som har skjedd til nå. Dårlig uttelling og feilvurderinger må legges igjen før de går på banen mot Frankrike.
– Vi må slippe ned skuldrene og gå utpå der og spille håndball, for vi er 14-15 verdensklassespillere her som må slippe det vi har i hendene og ikke tenke konsekvenser hver gang vi skal gjøre noe. For jeg tror det er det som har bundet oss litt frem til nå. Vi er litt for redde for å gjøre feil i stedet for å ville ha den i mål, uten å tenke konsekvenser, sier Sagosen.
Les også: Uvanen som bekymrer Berge
Som Christian Berge også har vært inne på er svak uttelling et tema som kan være vrient å ta opp. Blir det mye snakk om det kan det sette seg mentalt hos de norske gutta. Blir det ikke tatt opp er det vanskelig å løse problemet. Sagosen sier selv at de selv må «drite i å snakke om det». Samtidig forstår han at det blir et tema.
– Det snakkes om det – det er naturlig det. Det er det som er kilden til at vi ikke vinner, så det må vi være menn nok til å stå i. Men for vår del handler det om at når vi sitter i møte før kampen, og vi sitter sammen som lag, så må vi si at «sorry, men om vi bommer på 10 av 10 skudd så har vi i hvert fall prøvd, da har vi i hvert fall gått ut på der og tatt de sjansene vi skal ta og», det å skulle få ballen i mål det er noe som kan snu seg på fem minutter. Og det kan snu seg både i positiv og negativ retning.
Sett denne?

Bekymret: – Begynner å bli et virkelig problem

Tokyo 2020
Tokyo 2020 - France mot Russia - Håndball – OL-høydepunkter
08/08/2021 KLOKKEN 11:43
Tokyo 2020
Sjokkbeskjed fra OLs beste: Vurderer å legge opp som 26-åring
08/08/2021 KLOKKEN 09:43