Spillerbørsen: – Han gjør sin beste kamp i mesterskapet

Joakim Miøen

Oppdatert 28/07/2021 klokken 15:00 GMT+2

Discovery-ekspert Ole Gustav Gjekstad setter karakter fra 1-10 på Norges håndballherrer etter seieren mot Argentina.

Sander Sagosen

Norge-Argentina 27-23
Norge var kjempefavoritter mot Argentina, men kampen ble ikke helt som de norske håndballgutta hadde sett for seg. Argentinerne hang overraskende godt med, selv om Norge til slutt tok en komfortabel 27-23-seier.
Slik vurderer Discovery-ekspert Ole Gustav Gjekstad spillerne:
Torbjørn Bergerud - 7
Spiller de siste minuttene av kampen og ender på en redningsprosent på 40. Fint at han får hvile litt i dag, Torbjørn blir viktig videre i OL.
Kristian Sæverås - 7
Starter kampen godt, men det blir langt mellom redningene utover i kampen. Mange skudd fra 6 meter gir vanskelige arbeidsforhold.
Sander Sagosen - 7
Gjør sin beste kamp så langt i OL. Fornuftig vurdering av sjanser, og styrer overtallspillet godt. Fortsatt litt å hente på skudduttelling.
Christian O'Sullivan - 7
God i forsvar og kontringsspillet. Blir litt servitør for Sagosen og Reinkind i angrep, men er god i dullene når han får sjansen.
Magnus Abelvik Rød - 6
God i spillet, men ikke like heldig i avslutningene fra 9 meter. Vinner dueller og skaper mye.
Se trenerens reaksjoner: (Børsen fortsetter under videoen)

Berge: – Mange rare situasjoner

Kristian Bjørnsen -
Kommer ikke på banen.
Harald Reinkind - 8
Ny god kamp. Sterk en mot en i angrep, og Harald er også sikker i avslutningene. God i forsvar.
Bjarte Myrhol -
Spiller for lite til å bli vurdert.
Magnus Gullerud - 8 BB
Meget god forsvarskamp. Spiller med stor autoritet, og gjør taktisk gode valg. Litt å hente i samatrbeidet i angrepsspillet.
Petter Øverby - 7
Gjør en god forsvarskamp. Blir som Gullerud litt borte i angrepet i perioder, men gir plass til bakspillerne.