Ekspertens dom: Han var Norges beste

Oppdatert 26/07/2021 klokken 13:49 GMT+2

Discovery-ekspert Ole Gustav Gjekstad setter karakter fra 1-10 på Norges håndballherrer etter det bitre tapet for Spania.

Sagosen med klar beskjed til lagkameratene

Spania - Norge (13-14) 28-27
Den spanske forbannelsen fortsetter for det norske herrelandslaget, etter at spanjolene vant etter et straffekast i kampens siste sekund.
Slik vurderer Discovery-ekspert Ole Gustav Gjekstad spillerne:
Saken fortsetter under videoen.

Bergerud vil ha slutt på snakk om «forbannelsen»

Torbjørn Bergerud - 7
Meget sterk 1. omgang, og har full kontroll på langskudd gjennom hele kampen. Får vanskelige arbeidsbetingelser i 2. omgang med mange kontringer og skudd fra 6 meter mot seg.
Kristian Sæverås -
Kommer ikke på banen.
Sander Sagosen - 7
Vinner mange dueller og er nest sist på en rekke norske scoringer. Gjør en god forsvarskamp. Bommer på 2 av 3 sjumetere.
Christian O'Sullivan - 7
Meget god fra start i midtforsvaret sammen med Gullerud. Faller litt utover i kampen. Spiller godt i angrep, og skaper mye med finter og gjennombrudd.
Magnus Abelvik Rød - 6
Går «all in» og satser hardt i alle dueller. Gjør noen feil både fremover og bakover, men er offensiv i alt han foretar seg.
Kristian Bjørnsen - 7
Er mer med i spillet enn mot Brasil, og scorer på 4 av 6 skudd. God i forsvar.

Sagosen stuper inn i spanjolen – så blir det ampert

Harald Reinkind - 6
Starter bra, og er god én mot én. Litt mer anonym utover i kampen, og kan bli litt lurere i pasningsspillet.
Bjarte Myrhol -
Magnus Gullerud - 7
Sterk i forsvar fra start, og lager mange brudd i det spanske angrepsspillet. Sliter litt med spansk linjespill i 2. omgang. Bedre i det offensive spillet enn mot Brasil.
Petter Øverby - 6
Solid innsats i forsvarsspillet, men blir litt ivrig i gå frem i perioder. Får ikke så mye å gjøre i de minuttene han spiller i angrep.
Magnus Fredriksen -
For lite spilletid til å bli vurdert.
Simen Holand Pettersen -
Magnus Jøndal - 8 BB
God kamp av Magnus. Prikkfri 1. omgang, men starter 2. omg. med tre bomskudd. Sterkt å hente seg inn igjen med 5 scoringer på rad. Scorer på to viktige 7 metere i sluttminuttene.