Pressen fikk møte treneren og noen av spillerne til en digital pressekonferanse torsdag. Da kunne samtlige fortelle om meget gode treninger den siste tiden og en revansjelysten gjeng etter VM-skuffelsen, som endte med sjetteplass.
– Det har gått en faen i oss. Vi vil virkelig tilbake til et stort mesterskap nå og har mye å revansjere.Vi ser bedre ut nå enn da vi avsluttet mesterskapet i Egypt. Det er jo sånn at vi faktisk ikke er bedre enn nummer seks i verden, konstanterte Norges store profil.
Håndball
Tar over Norge
01/06/2022 PÅ 11:31
Eurosport spør om Sagosen kjenner ekstra på presset fordi han er den største profilen. Glenn Solberg omtalte han for en ukes tid siden som en ener og en type de aller beste lagene er helt avhengig av.
– Vi har et lag som består av mange klassespillere. Men jeg ser på meg selv som en av de beste og en av de som skal gå foran, svarte han.
– Det ligger ikke og hviler på mine skuldre alene føler jeg. I perioder spiller lagkamerater bedre uten meg, andre ganger savner de meg kanskje, så det varierer.
Men uansett hvor stort eller lite presset på trønderen er, så er det akkurat slik han liker det:
– Jeg trigges av det. Jeg elsker det. Kjenner du meg, så vet du at det er akkurat sånt press jeg trenger. Det har vært motivasjonen min siden jeg var ung: Jeg legger enorme forventninger til at jeg skal prestere hele tiden, forteller han.
Og prestere, det må han, hvis Norge skal komme til OL i Tokyo denne sommeren.
– OL er det største du kan oppleve som en landslagsspiller. Det at vi står i posisjon til det nå er veldig stort. Det er kun eliten som kommer dit, men nå står vi der og har en alle tiders mulighet.
Disse erfaringene tok landslagssjefen med seg fra VM:

Forteller om ny innstilling til korona og mesterskap

Håndball
Glenn Solberg ledet Sverige til EM-gull
30/01/2022 PÅ 20:04
Håndball
VM-gull til Norge etter råsterk snuoperasjon
19/12/2021 PÅ 18:01