• Klarer de norske håndballjentene å kvalifisere seg til OL i Tokyo? Følg helgens kvalikkamper på discovery+.
– Det er jo rart. Sist jeg spilte kamp var i begynnelsen av januar, og nå er vi i midten av mars, sier Herrem til Eurosport.
– Man blir litt usikker da, og spørr seg selv «hvordan ligger jeg an nå?». Jeg har jo ikke spilt noen kamper, eller fått den kampfølelsen på kjempelang tid, fortsetter hun.
Håndball
Tar over Norge
01/06/2022 PÅ 11:31

Lånt Viking-keeper

Herrem har derfor på eget initiativ trent med Viking-keeper, Ole-André Lerang, for å bli så klar som mulig til OL-kvaliken kommende helg.
– Jeg har måttet låne meg en herrekeeper fra Viking, forteller en lattermild Herrem, før hun fortsetter:
– Planen var at jeg skulle trene litt med Viking opp mot samling, men så ble det endringer i de planene og jeg fikk heller låne Lerang med meg for å trene.
Og med en nesten to meter høy keeper i mål, forteller kantspilleren at hun har måttet tenke nytt i måten hun spiller på. Dette har også laget rom for å få utfordret seg selv enda mer, mener Herrem.
– Det blir 100% hele tiden, og vi har bare kjørt skudd på skudd på skudd, forklarer landslagsspilleren.
– Treningene med han har også gjort at jeg må bruke spensten på en helt annen måte. Han er jo en rolig keeper, men også to meter høy, så han dekker jo mye av målet. Jeg må bruke alt litt mer skikkelig, og det hjelper meg mye. Samtidig får jeg øvd på det jeg må, frem til kvalikkampene.

– Hun er kreativ

Landslagstrener Thorir Hergeirsson roser Herrems evner til å gjøre det beste ut av en vanskelig treningssituasjon.
– Er det noen som håndterer denne situasjonen, så er det Camilla. Hun er kreativ, hun er flink til å finne alternative løsninger og gjøre maksimalt ut av det, sier Hergeirsson til Eurosport, og legger til:
– Også spiller hun i en kantposisjon hvor det ikke er like avgjørende med timing og samspill med andre. Hun får drive skytetrening på Vikings herrekeeper Ole-André Lerang og har i tillegg jobbet med hurtighet. Hun har gjort alt det hun har mulighet til å gjøre.
Se de norske damene i aksjon mot Romania og Montenegro i helgen på discovery+.
Håndball
Glenn Solberg ledet Sverige til EM-gull
30/01/2022 PÅ 20:04
Håndball
VM-gull til Norge etter råsterk snuoperasjon
19/12/2021 PÅ 18:01