Bodø - ØIF Arendal 33-27
Foran et ekstatisk hjemmepublikum kjørte Bodø til tider over et svakt ØIF Arendal i den andre semifinalen i sluttspillet i Grundigligaen.
Til slutt stod det 33-27. Det betyr at semifinalen skal avgjøres neste søndag i den tredje kampen mellom de to. Arendal vant det første oppgjøret. Vinneren møter Elverum i finalen.
GRUNDIGligaen Menn
Gulljubel for Elverums håndballherrer
21/05/2017 PÅ 19:50
Se sluttspillet i Grundigligaen i Eurosport Player.

– Tragisk

Etter kampen fikk Bodø-spillerne velfortjent applaus fra et fornøyd hjemmepublikum. Det gledet trener Børge Lund.
– I dag synes jeg vi er bra. Det ble litt slik vi håpet på. Vi får hjelp av supporterne på hjemmebane. Vi bobler av energi og løper over dem i store deler av kampen, sa Lund til Eurosport.
Etter tapet var ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic nådeløs. Han likte ikke det han så av laget utpå banen.
– Når vi spiller som vi gjør nå, fortjener vi ikke å vinne denne kampen. Det som er tragisk i vårt spill i dag er at vi gjør så mange tekniske feil. Jeg tror vi er oppe i en 16,17 eller 18 tekniske feil. På nesten halvparten av de blir vi straffet av Bodø. Har du så mange tekniske feil borte mot Bodø vinner du ikke, sa Kurtovic til Eurosport.
Treneren mener de tapte kampen i første omgang.
– Vi gjør dårlige valg og kommer ikke opp i spillerne deres, fortsatte Kurtovic.

– De sliter veldig

For det var i den første omgangen det raknet fullstendig for Arendal. Bodø var best og tok initiativet fra start. Halvveis i første omgang ledet hjemmelaget 8-6. Men derfra og ut omgangen kjørte hjemmelaget over gjestene. Fem minutter før pause stod det hele 15-8.
– De sliter veldig forsvarmessig nå Arendal, oppsummerte Eurosports ekspertkommentator Ole Gustav Gjekstad.
Til pause stod det 16-10. I den andre omgangen maktet ikke gjestene å komme tilbake. De siste minuttene var stemningen stor da hjemmepublikummet forstod at det ble seier. Til slutt ble det seksmålsseier til vertene.
GRUNDIGligaen Menn
Elverum slo tilbake i håndballthriller
18/05/2017 PÅ 18:45
GRUNDIGligaen Menn
Arendal henter svensk storscorer: – Vil vinne alt i norsk håndball
18/05/2017 PÅ 16:41