• Følg Viktor Hovland i Zurich Classic på discovery+ og Eurosport.no
Etter bare to birdies på front nine hevet Viktor Hovland og Collin Morikawa seg på back nine, og leverte fem birdies på vei inn.
Det holdt til -7 for dagen, og dermed ligger duoen på -16 totalt etter tre av fire runder i New Orleans. Men -16 er dessverre ikke bedre enn en delt 22. plass på resultatlistene i skrivende stund.
Zurich Classic of New Orleans
Se høydepunktene fra Zurich Classic-avslutningen
24/04/2022 PÅ 19:15
– Det er frustrerende fra min side hvert fall. Collin spiller veldig fint, sa Hovland etter runden.
– Det var ikke så veldig mye bra i dag. Jeg spiller greit fra tee, men så scorer jeg altfor dårlig derfra og inn, fortsatte nordmannen.

Morikawa best igjen

Lørdag var det igjen bestball som gjaldt, altså at begge spillerne slo hver sin ball, og den beste scoren fra hvert hull ble stående. Det gir vanligvis mange birdiemuligheter og lav rundescore, men Hovland og Morikawa kom fikk ikke opp farten på birdietoget fra start.
På de første ni første hullene ble det to birdies, og resten par. Med -2 halvveis hadde duoen langt opp til teten.
Collin Morikawa leverte brukbart, og fulgte opp med en ny birdie på det tiende. Det var amerikanerens tredje for dagen, men dessvere var det ikke en eneste en fra Viktor Hovland.
Ikke før det 13. hullet. Men da kom det til gjengjeld en birdie av det aldeles nydelige slaget. En laaang Hovland-putt falt i koppen fra rundt 18 meter, og når Morikawa fulgte opp med en ny birdie på neste hull så hadde duoen blod på tann med tre birdies på fire hull.
Etter tre strake par bar Morikawa tilbake med en fantastisk chip, som sendte duoen ned på -6. Og med ny birdie på hull 18 endte de altså på -7 for dagen.
Dermed trenger de en kanonrunde søndag om de skal hente en topplassering.
– Collin spilte veldig bra foursome i går, men det var veldig mange gode putter som ikke gikk i. Det har kanskje vært tema denne uken. Jeg må bare satse på at jeg spiller bedre, for det har vært frustrerende å gå utpå der og ikke holde helt følge, sa Hovland etter runden.
Sett denne?

Entret banen i latter etter enighet om musikkvalget

Zurich Classic of New Orleans
Hovland og Morikawa sjanseløse i Zurich Classic
24/04/2022 PÅ 18:55
Zurich Classic of New Orleans
Dette sa en skuffet Hovland etter lørdagens runde
23/04/2022 PÅ 20:19