Populære sporter
All sport
Vis alt

God stemning da Hovland og Morikawa møtte pressen: – Måtte la han jobbe litt

Joakim Miøen

Oppdatert 20/04/2022 klokken 23:16 GMT+2

Viktor Hovland snakket onsdag til pressen i New Orleans før storturneringen Zurich Classic, hvor han stiller i par med verdenstoer Collin Morikawa.

Se hele pressekonferansen med Hovland og Morikawa

  • Følg Viktor Hovland i featured group i Zurich Classic torsdag fra 14.30 på discovery+ og Eurosport.no
– Jeg spurte Viktor, jeg tror det var på Bahamas eller Hawaii, men han liker å drøye sånne ting til siste liten. Noe jeg hater. Så fant jeg han like før han vant i Dubai, rett før playoffen hans, og spurte om vi skulle gjøre det. Så ble det sånn, sa Collin Morikawa på onsdagens pressekonferanse om hvordan de to endte opp som en duo i Zurich Classic.
– Da han først spurte på Bahamas, var jeg veldig spent. Men du må spille litt «hard to get» og la han jobbe litt for det. Men jeg er glad for at vi er lagkamerater denne uka. Forhåpentligvis kan vi sette noen birdies, fulgte Hovland opp.
– Vi har vært gode venner noen år nå, caddiene våre kjenner hverandre godt, og vi kommer godt overens. Så det var ganske naturlig egentlig, sa nordmannen.
Hovland danner et bunnsolid partnerskap sammen med Morikawa i parturneringen i New Orleans. Som nummer fem og to på verdensrankingen må duoen finne seg i et favorittstempel før de slår ut torsdag 14.39 norsk tid.
Se hele pressekonferansen øverst i saken!
Duoen er kjent for å være bra fra tee og i jernspillet, men fikk blant annet spørsmål om det handlet om å få putteren varm for å hevde seg i toppen.
– Åpenbart må vi få i gang putteren for å vinne turneringer. Man må sette seg i gode posisjoner, men man må også sette puttene. Men denne banen er vanskelig også. Jeg tror ikke vi må bli veldig grådige og pushe det. Jeg tror vi må holde oss til den normale gameplanen så tror jeg det vil se bra ut, sa Hovland videre på pressekonferansen.
Sett denne?
picture

Hovland etter Masters: – Gir motivasjon til å komme tilbake

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame