• Se Hovland og Ventura kjempe om seieren i Zurich Classic søndag fra 18.30 på Eurosport Norge og GOLFTV. Få tilgang her!
NEW ORLEANS (Discovery):
I fredagens intervju med Discovery innrømmet Viktor Hovland at han hadde glemt å sende inn sangen som han og Kristoffer Ventura skulle marsjere inn til på lørdagens første hull.
Zurich Classic of New Orleans
Thorps golfblogg: Dette trenger vi mer av
28/04/2021 KLOKKEN 10:23
Det hadde de tydeligvis gjort noe med over natta, for da de to norske golfstjernene ankom hull 1 lørdag ble det spilt vaskeekte viking-toner ut fra anlegget på TPC Louisiana.
Se innmarsjen her (saken fortsetter under):
Låtvalget falt på «Helvegen» av det norske bandet Wardruna.
– Jeg tror vi begge liker litt samme type musikk, utenom det...ja...det verste til Viktor, humret Kristoffer Ventura til Discovery etter runden.
– Men jeg synes det var kult, en ordentlig viking-sang. Jeg fikk litt gåsehud når vi stod på tee der, innrømmet 26-åringen.

Overrasket over responsen

Responsen hjemmefra var også meget god, med beskrivelser som «majestetisk», «magisk» og «mektig».
– Dere fikk mye skryt fra de der hjemme, majestetisk var blant ordene som ble brukt. Hva sier dere til det?
– Ha ha, majestetisk faktisk!, gliste Hovland.
– Nei, sa de det?, brøt Ventura inn.
– Jeg trodde det skulle bli litt teit, men det var litt kult, innrømmet Hovland.
Se hele intervjuet med Hovland og Ventura her (saken fortsetter under):

Øyner det helt store: – Kan bli virkelig spennende

– Er litt mentalt utslitt nå

Selv om innmarsjen satt som et skudd, stod ikke spillet helt i stil lørdag. Med marginene mot på green og knalltøffe forhold ble det en ordentlig slitedag ute på TPC Louisiana.
– Vi hadde mange gode sjanser hvor vi begge var i posisjon, men ikke fikk noe ut av det. Potensialet var en del høyere enn det som vises igjen på scoreboarden, sa Hovland.
– Det var tøft i dag. Jeg er litt mentalt utslitt nå. Vi hadde ikke helt spillet, men fikk heldigvis en bra avslutning. Så vi har fortsatt en bra sjanse i morgen, vi må bare holde hodet nede og kjøre på, sa Ventura til Discovery etter runden.
For med to avsluttende birdies, begge signert Ventura, endte den norske duoen bare to slag bak teten. Dermed ligger alle muligheter åpne for en historisk søndag i New Orleans.
– Jeg føler at vi har gjort mye bra. Så er det ikke sånn at vi begge spiller noen vår beste golf for å være oppi der. Vi spiller helt vanlig golf og gjøre noen fine birdies utpå der, sa Hovland.
Og fortsatte:
– Får vi litt flyt på de første hullene der ute i morgen tidlig så kan det bli virkelig spennende.
Hovland og Ventura slår ut 19:33 norsk tid søndag. Sendingen på Eurosport Norge og GOLFTV starter 18:30 med studio og stemningsrapport fra New Orleans!
Zurich Classic of New Orleans
Slik forklarer de mareritt-runden: – En gøy uke uansett
25/04/2021 KLOKKEN 22:32
Zurich Classic of New Orleans
Raste nedover resultatlisten etter kollaps og null birdier
25/04/2021 KLOKKEN 21:44