Populære sporter
All sport
Vis alt

Nærspillet ødela for Hovland: – Lett å se hvor skoen trykket

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 23/10/2020 klokken 09:58 GMT+2

Viktor Hovland ligger på en delt 51.-plass etter første runde av PGA-turningen i Thousand Oaks i California.

Viktor Hovland i aksjon i California

Foto: Getty Images

Hovland brukte 71 slag åpningsrunden og ligger dermed én under par i turneringen så langt.
Det ble bogey på hull sju, åtte og ti for nordmann torsdag, mens fire birdier rettet noe på inntrykket på dag én. Eurosports golfekspert Marius Thorp er fornøyd med at Hovland kom seg under par, til tross for en litt rufsete første halvdel.
– En veldig god dag fra tee. Den delen av spillet var Hovland helt strålende med 12 av 13 fairway-treff. Inn mot green var spillet også bra, med 15 av 18 greener. Det at han kom seg under par gir nok en god dose positivitet inn mot dagens runde, oppsummerer Thorp.
Hovland er ranket som nummer 24 på siste verdensranking. Han traff godt på utslagene sine, men hadde ingen god dag på greenen.
– Han tapte nesten fire slag til resten av feltet bare på green i går, så det var lett å se hvor skoen trykket, fortsetter golfeksperten.
Nordmannen har sju slag opp til colombianeren Sebastián Muñoz, som leder turneringen etter å ha fullført første runde på 64 slag.
– For Viktor blir det viktig å være tålmodig og ikke la tankene om at ting kunne vært bedre ta overhånd. Nå er det bare å fortsette å gi seg selv muligheter og tørre å være aggresiv og positiv på green, sier Thorp.
En som hadde en mye verre dag på golfbanen enn nordmannen var den amerikanske stjernen Tiger Woods. Han gikk sin runde på 76 slag og fire over par. Han har med det bare én spiller bak seg på resultatlisten. Alle de 77 spillerne får spille samtlige runder.
Hovland går i ball med engelske Tyrrell Hatton og japanske Satoshi Kodaira på de to første rundene. Trioen starter på hull ti på den andre runden. (©NTB)
(©NTB/Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame