Populære sporter
All sport
Vis alt

Ventura greide ikke å gjenskape lørdagens superspill

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 16/08/2020 klokken 23:20 GMT+2

Kristoffer Ventura hadde opparbeidet seg et godt utgangspunkt før den siste og avgjørende dagen i Wyndham Championship, men det ville seg ikke helt for nordmannen i Greensboro søndag.

Kristoffer Ventura

Foto: Eurosport

Kristoffer Ventura åpnet søndagens runde på verst tenkelig måte, da han leverte en double bogey på det første hullet – før en bogey på dagens tredje gjorde ting vanskelig for vår mann i Greenboro. Dermed ble det en kamp i motbakke for det norske stjerneskuddet gjennom store deler av den avsluttende dagen av Wyndham Championship.
Etter å ha levert en kjemperunde lørdag, der nordmannen flørtet med tetstriden og slo til med åtte birdier på de 14 første hullene, var det en Ventura med en god dose selvtillit før søndagens runde.
– Litt småfornøyd med Ventura, selv om vi hadde litt høyere forventinger før dagens siste runde, oppsummerte Eurosport-kommentator Per Haugsrud etter dagens siste hull – et hull som endte med birdie for vår mann på golfbanen.
Ventura rettet opp med en birdie på det femte hullet, slik at han var to over halvveis. På siste halvdel ble det tre ganger bogey på ett hull og birdie på det neste: 11. og 12., 14. og 15. og 17. og 18. hull. 72-runden ble hans dårligste denne helgen.
Ventura er etter serien 68-68-63-72 på en foreløpig delt 37.-plass.
(NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame