• Følg lørdagens sending fra klokka 19.00 på GOLFTV. Hovland slår ut kl. 17.09.
Viktor Hovland sto med en nydelig score på tre slag under par da han var halvveis på dag to i Mexico. Da gikk han på en uheldig double bogey.
Nordmannen holdt imidlertid hodet kaldt og fikk til en kanonsterk avslutning.
World Wide Technology Championship
Thorps golfblogg: «Total dominans fra start til mål»
10/11/2021 PÅ 14:43
– Jeg holdt på å miste det da ballen forsvant inn i skogen på hull 1. Jeg er ekstremt fornøyd med måten jeg slo tilbake på etter det. Nå kjører vi på i helgen, sa Hovland til Discovery etter runden.
Til slutt endte runden på seks slag under par, noe som gir han en totalscore på ti slag under par. Det gjør at han er på delt tredjeplass før helgen.
Se hele intervjuet med Hovland her.

Hovland øyner ny tittel: – Har enda mer å gå på

Maks uflaks

Double bogeyen kom like etter at Hovland hadde rundet av de ni første hullene med dagens tredje birdie. Bogeyen kom som en følge av både uflaks og udyktighet.
Først slo han seg ut i roughen, og så gikk det galt på innspillet. Ballen så nemlig ut til å treffe sprinklene. Det gjorde at ballen fikk fart og skjøt ut i buskene.
Hovland måtte notere seg for ett straffeslag da han ikke fant ballen.
Ettersom han heller ikke lyktes med å slå seg inn på greenen på første forsøk, måtte han notere seg for en double bogey.
– Det var veldig frustrerende. Jeg er veldig fornøyd med at jeg greide å gjøre fem birdier på de siste åtte hullene. Jeg vet at det er fort gjort å la det påvirke en for mye. Hvis jeg hadde gått inn på par, ville jeg vært veldig frustrert. Jeg er fornøyd med det, sa Hovland om avslutningen etter double bogeyen.
Saken fortsetter under videoen.

Hovland roses av eget forbilde: – Han er allerede en stjerne

Reiste seg umiddelbart

For Hovland er blitt kjent for sin mentale styrke, og etter at tre nye hull var tilbakelagt, var han tilbake på tre slag under par etter to nye birdier.
Etter to birdier på de neste par 5-hullene, begynte han å snuse på en foreløpig ledelse.
Og etter å ha reddet et par på det nest siste hullet, kom også dagens sjette birdie på rundens siste hull.
– Det er bare å fortsette med det samme. Jeg har spilt bra de siste to dagene, men jeg føler ikke at jeg har fått maks ut av spillet heller. Forhåpentlig får jeg ting til å gå min vei i tillegg. Da blir det skikkelig lavt, sa Hovland om helgen.
Med ti slag under par totalt, avsluttet han runden sin helt øverst på resultatlisten. Senere gikk to spillere foran. Matthew Wolff, studiekameraten til Hovland, leder med tre slag til gode på nordmannen.
World Wide Technology Championship
Hyllet den norske fansen: – Jeg ønsker å takke dem
08/11/2021 PÅ 20:32
World Wide Technology Championship
Henter denne lærdommen fra seieren: – Jeg synes det er veldig kult
08/11/2021 PÅ 07:19