Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland på skuddhold til sin andre PGA Tour-tittel

Espen Blaker

Oppdatert 12/07/2020 klokken 10:24 GMT+2

Viktor Hovland leverte en ny, strålende runde i Ohio og er i posisjon til å kjempe om sin andre seier på PGA Touren.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

  • Se Viktor Hovland kjempe om seieren i Workday Charity Open på GOLFTV. Få tilgang her!
For tredje dag på rad leverte Hovland varene på Muirfield Village Golf Club. 22-åringen gikk -6 for dagen, og med -14 totalt er Hovland alene på 2. plass før siste dag.
Dermed er Hovland virkelig på skuddhold til å ta sin andre tittel på PGA Touren. Den første kom i Puerto Rico Open i slutten av februar.
Verdensfemmer Justin Thomas leder i Ohio med -16, to slag foran Hovland. Nordmannens kompis fra college-tiden, Collin Morikawa, er nummer tre, slaget bak nordmannen.
Søndag går de tre ut sammen i lederball, og du ser alt på GOLFTV.
Hovland fikk en pangstart på lørdagens runde med to raske birdies på hull 1 og 2. Birdie ble det også på 5 og 7, noe som gjorde at 22-åringen rundet de første ni på -4.
De siste ni åpnet med en lei bogey, men Hovland hentet seg raskt inn med dagens femte birdie på hull 11. Deretter fulgte nummer seks og sju på 14 og 15, førstnevnte etter en nesten tro kopi av det vanvittige utslaget Hovland leverte på fredagens runde.
Se slaget her (saken fortsetter under):
picture

Nytt spektakulært Hovland-slag: – Finn hjertestarteren!

Hovland avsluttet med bogey-birdie-par, og med -6 for dagen og -14 totalt er sjansene virkelig til stede for PGA Tour-seier nummer to for gutten fra Ekeberg.
Søndag er det spådd en del uvær i området, noe som gjør at mange forventer at turneringen ikke vil avsluttes før mandag. Arrangørene vil uansett gjøre et forsøk, og foreløpig er det planlagt å starte spillet 19:00 norsk tid.
Du kan følge hele søndagsrunden på GOLFTV!
picture

Mistet det etter Hovlands monsterdrive: – Hva er det for et slag?!

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame